Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órán tul hathat még a tabi? Normális válaszokat légysziii
Figyelt kérdés
Péntek este 3/4-ed 10-kor balesetet szenvedtünk egy olcsó sz@r gumi miatt.a 72 óra élrdekel mert ha jol számolom vasárnap este járna le és csak 7főn tudok bemenni a nődokimhoz.Felírhatja/felírja még?Használhat még vagy van más ilyen jellegű gyógyi is mert abortuszra nem szivesen mennék/rossz élmények miatt.Van egy 21hós kisfiam és több gyereket nem akarok még!!!!segíííítttsssééééggg2011. jún. 5. 08:19
1/9 Starforce válasza:
Én úgy tudom,hogy a 72 órás tabi is már más, mint a hagyományos fogamzásgátló,más a hatóanyag.Szerintem futás az ügyeletre.
2/9 anonim válasza:
nem fog hatni. 72 óra az 72 óra. és minél később veszed be, annál kisebb az esélye hogy hatni fog. ha meg időtúllépés van akkor meg egyáltalán nem...
3/9 anonim válasza:
Számolni sem tudsz... 24 óra egy nap. 72 óra 3 nap. Péntek este történt, tehát szombat az első 24 óra, vasárnap a 2. 24 óra (48), hétfő 3/4 10 a 3. 24, tehát a 72. óra.
De a 72 órás tabletta úgy működik, hogy minél később veszed be, annál kevésbé hatékony. Legalább lesz kistesója a fiadnak.
4/9 anonim válasza:
Minél később veszed be, annál rosszabb a hatásfoka. A 72 órában már csak 10% körül van. Nem értem, miért nem lehetett azonnal eltakarodni egy receptért a legközelebbi kórház nőgyógy. ügyeletére, pláne ha már abortuszod is volt...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!Kedves utolsó!Ha idegesít h miért írok ki ilyen kérdést,nemkell válaszolni viszont ha már rászánod magad akkor hagnemen változtass,mert nem vagyok kíváncsi a bunkó stílusú megnyilvánulásodra!Egyébként biztos megvan rá az okom hogy nem "takarodok azonnal" kórházba vagy akárhova!
2011. jún. 5. 15:04
6/9 anonim válasza:
Áruld már el, mi az az OK, amiért nem lehet elmenni egy ügyeletre?
7/9 anonim válasza:
Sajnos jártam már hasonló cipőben, az első tabit a 62. órában vettem be, a másodikat a 74. órában. Nem lett baba, bár lehet hogy amúgy sem lett volna. Az orvosom azt mondta, hogy a 74. óra még bőven belefér...
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 06-05 valószínüleg azért mert nincs pénzem vagy mert faluban élek ahol nem ugy mennek a dolgok mint a városban!!!és még az is megeshet ha már pénzem van,de buszjárat nincs,ja és autónk van de épp elvitték dolgozni ja és a dolgozónak sincs pénze!remélem kielégítettem a kíváncsiságodat
2011. júl. 1. 12:23
9/9 anonim válasza:
Ne hari, de a pénzre fogni a lehető legrosszabb. Elmenni a nőgyógyra akár 7végén, kölcsönautóval, ismerőssel, akárkivel, plusz a gyógyszer mondjuk 15000Ft, de akkor nagyon messze van a város. Egy abortusz kb 50000. Egy gyerek felnevelése többmillió. A parázás felbecsülhetetlen...
(Minden másra meg ott a M****C***)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!