Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen kihatással lesz ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kihatással lesz ez kapcsolatunkra?

Figyelt kérdés
A férjem kitalálta hogy kéne ilyen párcserés dolgot csinálni. van egy jó munkatársa és vele állítólag már meg is beszélte, hogy a "feleség" cserét(tehát benne lennének). de én félek, hogy ha a másik férfival nagyon élvezném a dolgot,s esetleg a férjem megharagudna miatta és esetleg ebből fakadóan megutálna. nagyon izgat a dolog, mert már látásból nagyon kívánatos a férfi. ti csináltatok-e már ilyet? tönkre mehet a kapcsolatunk, elég fiatalok is vagyunk.én 24,férjem 26 éves.
2009. júl. 23. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Az én személyes véleményem az,hogy ha ti bele tudtok menni ilyen cserébe akkor nem is szeretitek egymást.Én el nem cserélném a barátnőm senkire
2009. júl. 23. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
áhá..gondolom így akarja megoldani a drágalátos férjed a félrelépést..valószínűleg azzal a csajjal nagyon jóba vannak,csak nem akar megcsalni,ezért "legálisan"(:D) akar eljárni.Nekem ez jött le..
2009. júl. 23. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, de hozzáteném, hogy ha a férjed találta ki az egészet, akkor vállalnia kell a következményeket, ergo nincs joga megsértődni rád, bármi is történjék.
2009. júl. 23. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy nem attól tartasz, hogy a nő fogja lecsapni a kezedről a férjedet, hanem mi van,ha a férjed haragszik meg rád...

Egyébként, ha neked azzal a másik palival jobb lenne, a férjed magára vessen.

Amúgy tényleg így akarhat legálisan megcsalni téged..

Ti tudjátok,mi fér bele a kapcsolatotokba,én nem tenném. Még hármasban sem, nemhogy párcserével..

2009. júl. 23. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó kis kapcsolat, ha jó nő vagy lennék a szomszédfiú, és megdugnálak. (KB. ennyi a véleményem rólatok, ha nem éreznéd át a mondatom mondanivalóját.)
2009. júl. 23. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
sztem inkább attól féljél, h a férjed jobban bevan indulva arra a csajra, mint rád.
2009. júl. 24. 00:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát azért engem is izgat a dolog, csak nem akarok ujjongani a férjem előtt(nem kell tudnia erről). Mivel fiatalon mentem férjhez, kimaradt egy-két dolog(pl.: hármas, szeretném tudni milyen két férfia közt, vagy hogy az egyik számba és a másik hátulról teszi a dolgát).
2009. júl. 24. 07:32
 8/9 A kérdező kommentje:

"Én el nem cserélném a barátnőm senkire"

Nem vagy te önző vagy bizonytalan.

2009. júl. 24. 07:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Bizonytalan? Meg önző? Ezt te sem gondolod komolyan..Miért lenne bizonytalan? Nyilván ha én elcserélem a feleségemet valakivel pár napra,akkor abban biztos lehetek,hogy ott bizony történni fog "valami"...És ez nem a bizalomról szól itt.És azért lenne önző,mert szereti a párját? Márpedig ez amit ti csináltok itt felér egy megcsalással..De legyen,menny bele nyugodtan,csak aztán ne csodálkozz,ha a férjed a "csere" után beadja a válópert ;)
2009. júl. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!