Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg a csendes nőket szeretik?
Figyelt kérdés
A nő legnagyobb erénye a hallgatás lenne? Főként fiúk válaszát várom, mert ők már csak tudják.
Amióta nem hisztizek és nem pattogok mindenen, azóta a párom sokkal férfiasabban viselkedik, szó szerint elkényeztet, minden nap csokit vesz nekem, a szex is sokkal jobb, nem kiabál már velem, és kedvesebb is. Én is nyugodtabb, boldogabb vagyok.
Tényleg csak ennyi lenne a kulcs? Hogy befogom a számat és hagyom, hadd tegye amit jónak lát? És mi van, ha egyszer túlságosan elszalad vele a ló, és valami olyat tesz, amit nem kéne? Mit gondoltok erről?
2013. nov. 12. 17:42
21/22 anonim válasza:
Nem kell ezen félned igen a hisztit nem szeretem, ezért mondom mindig hogy beszéljük meg! Szeretem nagyon ha beszélsz!!
22/22 anonim válasza:
Hàt azért talán van valami középút.Nem csak hiszti meg pattogás vagy kussolás létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!