Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg a csendes nőket szeretik?
Figyelt kérdés
A nő legnagyobb erénye a hallgatás lenne? Főként fiúk válaszát várom, mert ők már csak tudják.
Amióta nem hisztizek és nem pattogok mindenen, azóta a párom sokkal férfiasabban viselkedik, szó szerint elkényeztet, minden nap csokit vesz nekem, a szex is sokkal jobb, nem kiabál már velem, és kedvesebb is. Én is nyugodtabb, boldogabb vagyok.
Tényleg csak ennyi lenne a kulcs? Hogy befogom a számat és hagyom, hadd tegye amit jónak lát? És mi van, ha egyszer túlságosan elszalad vele a ló, és valami olyat tesz, amit nem kéne? Mit gondoltok erről?
Nem! A pasik a kedves, szerény, okos lányokat szeretik, akik az ágyban igazi kis ri*ancok :)
Legalábbis a párom ezt is imádja bennem.
2013. nov. 12. 18:05
12/22 anonim válasza:
11: én meg a f aszomat imádnám benned! :)
2013. nov. 12. 18:07
13/22 anonim válasza:
Tudod a hisztizés és a pattogás nem egyenlő a beszélgetéssel :D. Én viszonylag sokat beszélek, de azért mert megvan a véleményem mindenről és jártas vagyok nagyon sok témában. A férfiaknak pedig tetszik, eddigi tapasztalataim alapján. Örülnek, hogy értelmesen el tudnak beszélgetni velem és vannak önálló gondolataim.
2013. nov. 12. 18:08
14/22 anonim válasza:
A férfiak egy része tudja, a nők nem mindig (bár ilyen is akad, de nem ez a jellemző), hogy nem csak beleegyező hallgatás létezik a világon. Tehát, ha nem csapsz drámát, attól még nem mindenben kell mindig egyetértened és nem leszel attól még bólogató kutyus. Sok hím a nőstény drámát nem szereti.
2013. nov. 12. 18:13
15/22 anonim válasza:
Azért szeretjük, ha néha megszólal.
De a hiszti és pattogás persze hogy fölösleges.
2013. nov. 12. 18:21
16/22 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor fojtsam el az idegeskedést? Tartsam bent, nyeljek be mindent, amit csinál? Nagyon szeretem, de amikor hülyeségeket csinál, nem bírom ki, hogy ne hisztizzek. És azt veszem észre, hogy azt sem szereti, ha okoskodok. Beszélgetni sem szoktunk, szerintem az az érzése, hogy kevésbé okosabb nálam, vagy nem tudom. Mintha kisebbségi komplexusa lenne mellettem. Pedig ő is okos, csak nem annyira művelt és megfontolt mint én.
2013. nov. 12. 18:39
17/22 anonim válasza:
Bocsi, akkor nem ér amit az előbb írtam, az csak ilyen nagyon általánosra értettem. Szerintem, ha ez az állás, akkor csak néha fogd vissza magad, de ha kell egy kis dráma az akkor gyanítom nálad nem annyira a műdráma kategória tartozik inkább. Hát akkor ilyen a személyiséged, puff :) Akkor szerintem csak törekedj rá, ha tudsz, hogy ne legyen belőle mindig hiszti. Úgy is lesz, de így azért minimalizálod legalább és nem a fontos hanem a szándék :)
2013. nov. 12. 19:08
18/22 A kérdező kommentje:
Nagyon igyekszem, csak nem akarok megnyomorodni. Azt mondja, jövőre meg akarja kérni a kezem. De így sajnos nem megy. Annyira félek, hogy elveszítem, hogy inkább nem szólok bele, mit csinál. Pedig egy idő után ebből is elegem lesz. És akkor ugyanúgy szakítás lesz a vége. Vagy nem?
Nem vagyunk még túl fiatalok ehhez? Ő 23, én 21. Korai lenne még emiatt szétmenni, ez nem egy 10-20 éves házasság után szokott lenni?
2013. nov. 14. 12:17
19/22 anonim válasza:
Tisztelt 10-es én meg addig vernélek míg mozogsz!!!!12-es pedig én a 46-os acélbetétesemet a szádban!!!!!ha nem tudtok értelmes dolgokat kiírni csak ilyen bunkó megjegyzéseket akkor t@k@rodjatok innen keressetek magatoknak erre való chat szobát
2014. jún. 9. 11:31
20/22 anonim válasza:
Nem.Én imádom,ha egy nő sokat beszél,de azért néha engem is hagyjon szóhoz jutni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!