Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg a csendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg a csendes nőket szeretik?

Figyelt kérdés

A nő legnagyobb erénye a hallgatás lenne? Főként fiúk válaszát várom, mert ők már csak tudják.

Amióta nem hisztizek és nem pattogok mindenen, azóta a párom sokkal férfiasabban viselkedik, szó szerint elkényeztet, minden nap csokit vesz nekem, a szex is sokkal jobb, nem kiabál már velem, és kedvesebb is. Én is nyugodtabb, boldogabb vagyok.

Tényleg csak ennyi lenne a kulcs? Hogy befogom a számat és hagyom, hadd tegye amit jónak lát? És mi van, ha egyszer túlságosan elszalad vele a ló, és valami olyat tesz, amit nem kéne? Mit gondoltok erről?

2013. nov. 12. 17:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan a hisztivel volt a gond, és nem a beszéddel.
2013. nov. 12. 17:44
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ez a kulcs: nem hisztizek és nem pattogok mindenen
2013. nov. 12. 17:44
 3/22 anonim ***** válasza:
én nem
2013. nov. 12. 17:45
 4/22 anonim ***** válasza:
Én igen.
2013. nov. 12. 17:47
 5/22 anonim ***** válasza:
En nem szeretem ha egy lany nagyon csendes, ellenben azt szeretem ha tudja hogy mikor kell kussolni es nem ugy vezeti le a feszultseget hogy velem hisztizik. A kulcsot tehat en is abban latom hogy nem hisztizel es pattogsz mindenen, ez nem azt jelenti azonban hogy csendes vagy, csak annyit hogy feleslegesen nem kelted a feszultseget.
2013. nov. 12. 17:49
 6/22 A kérdező kommentje:

Sokszor kérdeztem már tőle, hogy meg van-e elégedve velem, mindig azt mondja, hogy igen, tökéletes vagyok, pedig tudom, hogy nem. Nagy szám van, és sajnos sokat bántottam, meglátszott rajta mostanában, hogy feszült, és ez miattam volt. A barátnőmmel beszélgettem, és ő világított rá, hogy nem kéne így kiherélni, és rádöbbentem, hogy azért nem akart velem szeretkezni, és azért kiabált velem olyan sokat, mert lezúztam a férfiasságát, és fájt neki. Most csöndben vagyok, nem veszekszem, nem hisztizem. Szó nélkül elvégzem a házimunkát, és a lehető legfinomabb kajákat főzöm neki. Azóta nem veszekszik velem. Mert már nincs min veszekedni.

Nade ez az ára? Ki kell fordulnom önmagamból, meg kell érte változtatnom a személyiségemet? Nem mondom, hogy nem éri meg, mert isteni párom van, érte megteszem, de azért mégis kicsit rossz, hogy ilyen rossz ember vagyok, és jó kell legyek, hogy elfogadjon.

2013. nov. 12. 17:50
 7/22 anonim ***** válasza:

Te vagy az Kipukkadt Sárkány?

Hm, amúgy én nem szeretem a kussolós nőket, mert idegesít a túlzott csend, hallgatás. Amiről te beszélsz az a rinyálásmentes övezet. Na az bejön, de nem a kussolás :)

2013. nov. 12. 17:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem.Én imádom,ha egy lánynak be nem áll a szája.Ha valaki nem mer megszólalni a társaságomban,azt általában úgy értelmezem,hogy rossz beszélgetőpartner vagyok.
2013. nov. 12. 17:55
 9/22 A kérdező kommentje:

Ki az a Kipukkadt Sárkány...? Egy másik felhasználó? Nem én vagyok az...

Na most. A lényeg az, hogy egy pici, törékeny, vékony lány vagyok, és szeretnék úgy is viselkedni, nem illik hozzám ez a nagyszájú, bunkó, idegesítő viselkedés, de sajnos mostanában az voltam, és nem akarok ilyen lenni, nem érzem jól magam így. Szeretnék, kedves, aranyos, csendes lenni. Persze nem néma, folyton kussolós, azt nem akarom, de azt sem, hogy soha nem bírom befogni a számat.

De nagyjából kezdem érteni, mire gondoltok. Szerintetek a párom észrevette, vagy a tudatalattija érzékeli, és ezért olyan kedves velem most? Ti büszkék lennétek rám, hogy megteszem ezt érte?

2013. nov. 12. 17:57
 10/22 anonim ***** válasza:
Én addig dugnálak, amíg be nem fognád a szád. Ugyanis annyira élveznéd, hogy pofázás helyett egy gázon nyögdécselnél és azt szívesebben hallgatnám. :D Amúgy nem zavarna a sok duma, csak értelmes dolgokról történjék.
2013. nov. 12. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!