Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hozzám akar költözni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám akar költözni a barátnőm, de én nem akarom eltartani! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja megbeszéltük, hogy összeköltözünk. Saját, örökölt lakásom van. De azóta a barátnőm elvesztette az állását, de így is összeakar költözni! De én nem akarok őt eltartani! Hogy mondjam meg neki, hogy addig ne költözzön ide, amíg nincs munkája? Szerintetek megsértődik?

Én 26, ő 24 éves.

2013. nov. 12. 13:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Te mennyit keresel?

Mivel foglalkozol?

Ha dolgozott a barátnőd,valószínű hogy eztán is hajlamos lesz rá,nem?

Miből gondolod hogy eltartatná magát?

Azt az egy,vagy két hónapot nem bírnád ki?

2013. nov. 12. 13:58
 22/34 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanaz a kérdés a másik fél szemszögéből beállítva.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Jól szórakozol, kedves kérdező?

2013. nov. 12. 14:03
 23/34 anonim ***** válasza:
55%
Én megértelek kérdező!Ugyanebben a cipőben jártam én is!Vigyázni kell az ilyenekkel nagyon is!Igaz 5 évig eltartottam,nagyon jó létben,de viszont ez felkarolt nő tett róla,hogy engem dobjanak ki a melóhelyemről,mert egy helyen dolgoztunk és Ő lett az aki a saját házamban üvöltözött,hogy takarodj el dolgozni!Azért rugatott ki mert,csak onnan volt 3 szeretője:)!Beütött a gazdasági válság és csumi.Ja és össz-vissz 2-3 hónapig melózott ott,megszűnt a közös kassza,amit odáig én tömtem.A gyerekünket vitte magával!Semmi gond...!Ha másképp tetted volna fel a kérdést nem köpködtek volna le az előttem lévők!
2013. nov. 12. 14:03
 24/34 Lienah ***** válasza:
65%

20-as válaszoló!

ismételni tudom magam:

"Nem arról van szó, hogy most hogy nincs munkája a csajnak akkor el akarja tartatni magát, hanem arról hogy "2 HÓNAPJA MEGBESZÉLTÜK, HOGY ÖSSZEKÖLTÖZÜNK" (persze csak akkor ha van munkája, jól keres, nem emelkedik a benzin ára és hasonló butaságok, vagy mi????)"

Jah és nehogy azt mondd nekem hogy azért mert NŐ, még nincs tisztában azzal hogy megkell húzni a gatyaszíjat, főleg ha nincs munkája..?!?!?!?!? Vagy mire gondolsz, drága egyedül állni az óvszert meg a tampont?!?!?!?!?!?!?!?!

Amúgy csak az elöttem szólókhoz tudok csatlakozni (ha tetszik valakinek, ha nem, nekem ez a véleményem). Se a víz, se a kaja nem ver senkit földhöz, főleg ha azt hasonlítjuk össze hogy mennyiből főzől illetve mennyiből rendelsz... Bár elgondolkodtató, ha valaki vendégségbe megy, elmegy wc-re aztán kezet mos akkor azt is kifizettessük vele mert "használja a vizet?!?!?!?!".

Nahjó ez azért elég durva/morbid/életszerűtlen példa volt, de ki vagyok akadva hogy embereknek csak a pénz, siker, karrier fontos?? hol a szeretet, erkölcs, tisztesség és legfőképp emberek, dolgok mellett kitartás?!?!?!

2013. nov. 12. 14:07
 25/34 anonim ***** válasza:
Na így megvezetni valakit:),te tuti az ex-em vagy:):):)!
2013. nov. 12. 14:07
 26/34 anonim ***** válasza:
kérdező mentsd ki gyorsan magad!!!Na lássuk megy-e?Mert semmi reakciód nincs!
2013. nov. 12. 14:12
 27/34 anonim ***** válasza:
Én biztos nem kezdenék úgy egy együttélést, hogy egy forintot sem keresek, csak odahuppanok a kész lakásba. A pofámról lesülne a bőr. Nyilván más helyzet az, ha később bármelyikünk munkaviszonya megszűnik, és ideiglenesen a másikra is kell költenünk. Hisz a házasságok során, 25 éves kapcsolatban is előfordul. De addigra már talán raknak félre közösen pénzt, pont ilyen vészesetekre. El sem tudnám képzelni, hogy pont ilyen szituban kezdjek egy együttélést. Eleve sok feszültséget szül, a munkanélküli fél stresszes, hogy nincs munkája, nem keres pénzt, a másik fél pedig szintén, mert bestresszeli a párja, na meg hirtelen felére csökken a kassza. Ez még egy jól működő, régóta tartó kapcsolatot is megvisel, nemhogy egy friss együttélést. Én a barátnő helyében lépnék vissza, és várnám meg azt, míg egy kicsit jobban mennek a dolgok. Semmi rossz véleményem nincs a kérdezőről, persze erős kijelentés, hogy nem akarja eltartani, de miért is kéne így indítani? Én speciel 10 éves házasság után is külön kasszán vagyok a férjemmel, bár sosem voltam még munkanélküli, de ha az lennék, a saját megtakarításomból vígan ellennék anélkül, hogy el kellene tartani. Persze nem okozna gondot ez a férjemnek se, de nekem így jobb.
2013. nov. 12. 15:35
 28/34 anonim ***** válasza:

Huh, Lineah.... Ha szerinted pont ugyanannyiba jon ki ket embert eltartani, akkor te egy eletmuvesz vagy! Mellesleg hamar epp a tampon temat hoztad fel: 600ft korul van egy 16dbos doboz. Az mennyire kell egy ferfinek alapesetben???? Emellett eselyes, hogy egy no samponnal mossa a hajt -sok ferfi megoldja a tusfurdovel- kell izzadasgatlo, hajpakolas, sminkfelszereles, stb.

A vendeg kezmosasat nem tudom hogy sikerult ide keverni.... Ha odakoltozik egy hetnel hosszabb idore, bizony szalljon be a koltsegekbe. Nem csak kezet mos, hanem furdik is, mos magara, hajat mos, stb.

Mindegy, latom itt le kell szolni mindenkit, akinek nem egyezik a velemenye a tobbsegevel.

Annyit azert hozzafuznek, hogy egy ki tudja mennyi ideje tarto kapcsolatot, ahol meg nem eltek egyutt nem kellene hazassaggal vagy egy egyuttelessel osszehasonlitani.

2013. nov. 12. 15:38
 29/34 anonim ***** válasza:
Jól kezdődik ez a párkapcsolat, hosszú időre ne tervezzetek!!! és ezt mindenféle rosszindulat nélkül javaslom!
2013. nov. 12. 15:55
 30/34 Lienah ***** válasza:
55%

28-as!

Most írom 3x-ra ezt a x.art, állandóan lefagy a gépem....

A lényeg, olvasd el még sokszor amit írtam és rájössz hogy nem azt írtam, amit te "kiolvastál" belőle!

Bocsánat ha a véleményem téged bánt, bár nemértem, hogy miért pont engem szúrtál ki a cirka 10-20 dettó ugyanilyen vélemény közül.... Jah, mert nekem ott a nevem:D

2013. nov. 12. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!