Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám akar költözni a barátnőm, de én nem akarom eltartani! Mit tegyek?
2 hónapja megbeszéltük, hogy összeköltözünk. Saját, örökölt lakásom van. De azóta a barátnőm elvesztette az állását, de így is összeakar költözni! De én nem akarok őt eltartani! Hogy mondjam meg neki, hogy addig ne költözzön ide, amíg nincs munkája? Szerintetek megsértődik?
Én 26, ő 24 éves.
Engem is az érdekelne,hogy ha a költözés után rúgták volna ki,akkor csak úgy kirúgtad volna?
Undorító,és szánalmas,tényleg van olyan pasi,akinek nem való nő!
Szerintem mondd meg neki az igazat , jót teszel neki hosszútávon, megismer téged es legalabb tudja mire szamithat
A félreértések tragédiával végzödnek
Mióta vagytok együtt?
Azért ennyire nem egyszerű a dolog. Bármikor, bármelyikőtök elveszítheti az állását, s azt az időszakot is át kell együtt vészelnetek. Vagy milyen kapcsolat a tietek?
Én igazából nem értelek.
Nálunk ilyenből sosem volt kérdés, mi mindent együtt oldunk meg. S ha bármelyikőnk elveszíti az állását, nem fogjuk egymást elküldeni "én nem foglak eltartani címszóval".
Nekem nagyon éretlennek tűnsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!