Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, Van ennek értelme?

Ha nagyon akarna találkozna veled.
Ebbe gondolj bele..Sz.tem nincs értelme..

egyetértek az előzőekkel :S
egyébként milyen gyakran sikerül tényleg összehozni egy talit?
Igazából még egyszer sem találkoztunk :S
mindig csak majdnem! én annyi mindent megtettem azért h találkozzak vele, de mmindig közbe jött valami
azt mondja h ő annyira serelmes belém hogy pont azért nem akar találkozni velem, mert nem bírná ki azt hogy távol vagyok tőle :/

Nagy át vagy ejtve a palánkon. Még egyszer sem találkoztatok és 4 hónapja jártok?
Én több mint 3 éve élek távkapcsolatban és mindennél fontosabb h milél többet legyünk együtt. SZóval szépen hülyítik a fejed. Te meg bedőltél.
22/f

15:28-as vagyok
az utolsónak igaza van :S
meg szerintem ezt nem is lehet járásnak/kapcsolatnak/szerelemnek nevezni...neten mindenki más. még a barátom is. élőben sokkal jobban szeretek vele beszélgetni, mert msn-en olyan más...nem tudom megfogalmazni de mégis olyan más...(persze úgy is szeretek vele beszélni, a lényeg hogy beszéljünk mert mi is mondhatni távkapcsolatban élünk)
ja és: "már 4 hónapja vagyunk együtt" ez sajna nem igaz...nem vagytok együtt :S élőben még soha nem voltatok együtt :S
azt ajánlom h. felejtsd el őt, így csak kínzod magad, és ezekszerint ő is kínoz téged :S hidd el h. sokkal könnyebb lesz elfelejteni mint tovább kínlódni.
sok sikert a továbblépéshez!
(és bocsi h. hosszúra sikeredett)

utolsó vagyok megint
lemaradt h. egyébként hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!