Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent amikor a pasi válasza a "NEM TUDOM! "?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha kenyes kerdesre adja ezt a valaszt, akkor szerintem azt jelenti hogy "Mondd el cica inkabb szerinted hogy legyen es akkor abbol kiindulva beszelgetunk rola tovabb, ha azt mondom hogy en hogy szeretnem akkor abbol ugy is csak veszekedes lesz".
2013. nov. 11. 18:59
 22/26 A kérdező kommentje:
utolsonak nem ilyen jellegű kérdésekre....
2013. nov. 11. 18:59
 23/26 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp, de szerintem tényleg azt jelenti, hogy nem tudja.

Vagy ha filozófiai mélységekbe akarunk belemenni, akkor lehet a hodologikus térelméletet érti alatta. Vagyis az úton lét terét. Továbbgondolva tehát nem egy általunk érzékelt, négy fal közé szorított területet, hanem az út során érzékelt egyes pillanatnyi benyomásokat. Remélem segítettem.

2013. nov. 11. 19:03
 24/26 A kérdező kommentje:
a 18:59 es válaszában van valami...! de tényleg és már kapizsgálom is! burkoltan nemet jelent igaz az ő részéről...igaz?
2013. nov. 11. 19:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem tudja, hogy mit szólnál hozzá, ha elmondaná az igazat.
2013. nov. 11. 19:14
 26/26 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha a barátoddal is így kommunikálsz, ilyen homályosan, sejtelmesen, konkrétumok nélkül, akkor ne csodálkozz.

Simán lehet, hogy a kérdés a rossz, ezért nem tudsz rá érdemi választ kapni. Tanulj meg egyértelműen és világosan kommunikálni, akkor kapsz értékelhető válaszokat is!

2013. nov. 11. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!