Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csillámponii kérdése:
2 hónaposak vagyunk és a háziállatán kívül senkijével sem találkoztam még. Miért? 16/L
Figyelt kérdés
Egyszer voltam náluk, akkor is felszaladtunk ledobni az iskolatáskánkat és aztán mentünk is. Ő viszont már lespanolt a családommal, sokat van nálunk, minden barátommal jóban van. Én egy barátját ismerem közelebbről, párral vagyok köszönőviszonyban, de ennyi. Fel sem merült benne, hogy bemutasson bárkinek, pedig nagyon szeret, és érzem is. Én vagy paranoiás vagy szégyellhet esetleg?2013. nov. 10. 17:29
1/6 anonim válasza:
Van szád, használd másra is... mondjuk kérdezd meg
3/6 anonim válasza:
16 évesen közel sem olyan komoly a kapcsolat, hogy bemutasson a családjának. Majd fél év, egy év múlva visszatérhetsz erre a kérdésre.
4/6 anonim válasza:
Én pl a saját családomát meg lakásunkat szégyellem, ezért nem hozok haza senkit.
5/6 A kérdező kommentje:
előtte barátok voltunk 8 hónapig, megkérdeztem már tőle és azt mondta, a családja nem túl érdeklődő minek mutasson engem be nekik. nyilván 16 évesen lehet, hogy nem éeltre szóló kapcsolat, engem inkább az zavar, hogy ő már mindenkimet jól ismeri, én viszont nem ismerem a hozzá közelállókat túlságosan
2013. nov. 10. 17:38
6/6 anonim válasza:
az, hogy te bemutattad otthon, a te döntésed. ne hibáztasd ezért. szerintem 2 hónap kevés ahhoz, hogy valakit otthon bemutasson. várj egy kicsit, és ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!