Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy fiúval udvarolt meg minden ami kell? lent.
Szóval találkoztam egy fiúval nagyon szeretem imádom nem az a rózsaszìn köd de nagyon tisztelem mert nem bunkó tudja bogy kell viselkedni..és neki köshönhetem.hogy elfelejtetrm azt a fiut aki 3 évig csak játszot velem..
Vele más vele jobb ... Egészen adig a napig amig rám írt fb.on..hogy "szia kibékültem a volt barátnömmel de nem tudom mi lesz mert nagyon messze van.." hmm..oké mondom elfogatam mert fiú után nem futok..utána irogált nekem fb.on.hogy az ö szíve hozzám.huzza mert kedves vagyok a szivéhez és én megbolonditotam őt..és velem akarlenne..akkor az nap itt aludt utána megint jo volt minden persze neki ott volt a barátnöje..és azt mondta nekem nem.akar engem se meg őt se elvesziteni..
Na akkor most ez mi?
Ezt irta nekem
Az hogy vissza jött hozzám a volt barátnöm és nem érzem azt amit elötte tul higeg a számomra....meg vagyok zavarva....de itt vagy te és veled meg szeretném probálni de most nem tudom mit csináljak..
nagyon sajnálom...igazad van teljes mértékbe,,,,,lehet hogy hirtelen döntés volt..........legsziveseben veled lennék de félek már az uj kapcsolatoktol...félek csalodni.........nagyon szép vagy meg ahogy beszélgetünk nagyon aranyos lány vagy....és tisztelek mert nem volt semmi titkolni valod hisz megadtad afacet..............nagyon meg vagyok zavarodav nem tudom mit csináljak....ez a lány kanizsai nem tudom hogy fogok vele lenni nagy a távolság....
Most itt nem az a lényeg értitek mert ha velem akar lenni akor mért hazudik sajág magának hogy ő a másikal akar lenni.
Mért nem tud korekt lenni..
Én megfogatam hogy nem fogom keresni..ő játszim 2 tüzel nebogy már én fussak utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!