Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy fiúval udvarolt meg minden ami kell? lent.
Figyelt kérdés
Szóval találkoztam egy fiúval nagyon szeretem imádom nem az a rózsaszìn köd de nagyon tisztelem mert nem bunkó tudja bogy kell viselkedni..és neki köshönhetem.hogy elfelejtetrm azt a fiut aki 3 évig csak játszot velem..
Vele más vele jobb ... Egészen adig a napig amig rám írt fb.on..hogy "szia kibékültem a volt barátnömmel de nem tudom mi lesz mert nagyon messze van.." hmm..oké mondom elfogatam mert fiú után nem futok..utána irogált nekem fb.on.hogy az ö szíve hozzám.huzza mert kedves vagyok a szivéhez és én megbolonditotam őt..és velem akarlenne..akkor az nap itt aludt utána megint jo volt minden persze neki ott volt a barátnöje..és azt mondta nekem nem.akar engem se meg őt se elvesziteni..
Na akkor most ez mi?
2013. nov. 6. 05:23
12/17 A kérdező kommentje:
Játszik*
2013. nov. 6. 06:43
13/17 A kérdező kommentje:
Most erre mit mondjak..majd rá jőn
2013. nov. 6. 06:46
14/17 anonim válasza:
Áldom az eget, hogy nem születtem ilyen butának, mint te, kérdező.
15/17 anonim válasza:
Nem önmagának hazudik, hanem neked. Ha hagyod, hogy játsszanak veled, akkor fognak.
16/17 anonim válasza:
Dobd a fiút amilyen gyorsan csak tudod, ebből normális kapcsolatod vele sose lesz... Hiába mondja, hogy veled akar lenni ezek csak szavak. Találsz ennél különbet.
17/17 A kérdező kommentje:
mért nem tud dönteni akkor hogy mit akar?..
2013. nov. 6. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!