Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy elfelejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfelejtsem és ne szenvedjek miatta?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit kiskoromba lattam először.9-10 éves lehettem. Teljesen elfelejtettük egymást. De másfél évvel ezelőtt ujra találkoztunk. "Mondhatjuk hogy kiskori szerelmem".:) Nagyon megszerettem a lányt. Elmondtam neki mit erzek egy idő mulva. De csak barát azt mondta. Azóta is talalkozunk de 2héttel ezelőtt egyik este kihivott hogy talakozzunk. Első csók vele,hát életem legjobb napja volt. Másnap mondta hogy nem lehetünk együtt mert tulságosan szeretem és ha szétmegyünk akkor nem akarja hogy szenvedjek. Probálom elfelejteni. Próbáltam alcohollal"tudom hülyeség de nem bírom már,ugy erzem ő a mindenem".Próbáltuk megbeszélni de csak rosszabb lett. Most én vagyok a legjobb fiu baratja és nagyon szar érzés. ÉS tudja hogy nem birom nelkule. Sírt is már ez miatt. Utálja ha a pasija is ott van vele és én látom. Tudom bonyolult de kérlek segítsetek mert tönkre teszem igy magam. Köszönöm a válaszokat előre is!

17/F

2013. nov. 11. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez a csaj ribi. Megcsalja veled a pasiját, és még a te lelkiállapotod miatt aggódik? Legjobb lenne, ha mindketten dobnátok. 17 évesen túl fiatal vagy még az ilyen szenvedésekhez, az alkoholizmushoz meg pláne. Elhiszem, hogy fáj, de lesz még ilyen bőven, úgyhogy tanuld meg kezelni. Annyi értelmes, kedves kislány van, miért pont egy ilyenhez vonzódsz? Csak álltat téged, játszik veled, és képes úgy állítani be a dolgokat, mintha neki lenne emiatt a legnagyobb fájdalma.
2013. nov. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!