Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy "elfelejtsem"?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, boldog kapcsolatban. Eddig nem is estem kísértésbe, ha megláttam egy jó pasit (vak nem vagyok), de most találkoztam valakivel, aki nem csak, hogy jól néz ki, de a személyisége is nagyon vonzó számomra, teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Biztos, hogy nem akarok szakítani, mert tényleg őszintén szeretem a barátom, és ha eddig valamilyen probléma merült fel, mindig megoldottuk, remélem ilyen lesz ez is.
A gond az, hogy muszáj találkoznom a másik fiúval, mert az egyetemen vannak közös óráink. Emellett ők ketten ismerik egymást, és haverok is. Mindig odajön beszélgetni, és tudom, hogy én is tetszek neki. Nem csalnám meg a barátom, de így is lelkiismeret furdalásom van.
Értem, hogy miért mondjátok azt amit, de én nem akarok felrúgni egy minden szempontból jól működő kapcsolatot egy fellángolás miatt. Azoknál az ismerőseimnél, akik évek óta együtt vannak, általában volt már ilyen, de legtöbb esetben elmúlt. Én ezt a folyamatot akarom meggyorsítani. :)
A barátomról is írhattam volna, hogy egy hullámhosszon vagyunk, de mivel az elején leírtam, hogy boldogok vagyunk, felesleges lett volna részletezni.
Nem értem azokat a radikális válaszolókat, akik szerint ha vonz egy idegen, akkor a párodat már nem is szeretheted.
Ez egy nagyon összetett dolog, mindenféle hormonok meg feromonok meg kedélyállapot függvénye. Ha a személyisége is szimpatikus, az sem jelent semmit... a rosszabbik oldalát még nem láttad. De még ha van is egy ilyen fellángolásod (ha örökre összekötöd az életed valaki máséval, akkor természetes, hogy lesznek ilyen fellángolások), a párod iránt érzett kötődés és bizalom, ami két év alatt kialakult, nem überelhető. De ha a párodból kiábrándulnál valamiért, akkor nehezebb dolgod lenne.
Itt az a gond, hogy a srác konkrétan udvarol. Mert tetszel neki, és odajön beszélgetni. A helyedben megbeszélném a barátoddal, hogy tetszel a haverjának. És vagy állítsa le ő, vagy én mondanám meg a srácnak, hogy oké, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de inkább ne jöjjön oda beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!