Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem a volt barátomat?
A volt barátommal kb. 3 hónapja szakítottunk, közös megegyezés által, mivel már elmúlt a szerelem. Mindkettőnknek nagyon nehéz volt az elválás, mert több, mint 5 évig voltunk együtt, a fiatalkorunk nagy részét együtt töltöttük, annyi mindent megéltünk.
Azt hittem még nem is olyan régen,hogy majd ő lesz a férjem és a gyermekeim apja.
Nagyon el vagyok keseredve, azóta nem találom a helyemet, teljesen kifordultam magamból, megváltoztam.
Állandóan bulizok, pasikkal találkozgatok,reménykedve abban,hogy talán valaki majd elfeledteti velem a volt barátomat, de eddig senkivel nem jött össze. :(
Próbáltam bebeszélni magamnak,hogy így alegjobb, úgysem működött volna a kapcsolatunk stb, de nem megy.
Annyira rossz és hiányzik.
Ráadásul ő azóta nagyon valószínű,hogy más lánnyal randizgat és emiatt ki vagyok.
Mit tegyek,hogy hamarabb túl tegyem magam a szakításon és elfogadjam ezt a helyzetet?
Kérlek adjatok tanácsot
3 hónap szinte semmi egy 5 éves kapcsolat után... adj magadnak időt feldolgozni. közhely, de csak az idő segít. és az elfoglaltságok, a változatosság, új tevékenységek kipróbálása, társaság. marha nehéz, de át kell vészelni, a legtöbben voltunk már hasonló helyzetben, és túléltük. egyre könnyebb lesz, ne sürgesd a lelki gyógyulást. kitartás!
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!