Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem szeretem a barátomat igazán? SOS.
Nekem most tart az első kapcsolatom és egy percig sem kételkedtem abban ,hogy szeretem-e. Ez a kapcsolat most tart 19 hónapja már. Nem tudom,hogy mi lehet a baj de miért kezdesz el járni valakivel akiben nem is biztos,hogy szerelmes vagy? Lehet amúgy,hogy tényleg csak túl gyors neked az egész adj neki időt aztán majd kialakul. :)
16,5/L
Az elején még én is ezt gondoltam a kapcsolatomról,hogy ő jobban szeret..de rájöttem h mindennél jobban szeretem.
4,5 hónapja vagyunk együtt
Én jóval öregebb vagyok, de azért leírnám a tapasztalatomat.
19 évesen volt először barátom. Jól éreztem vele magam, jól kijöttünk, és vonzódtam is hozzá. Viszont az érzelmi része hiányzott a dolognak. Sokáig tartottam távolságot...4 hónap után feküdtünk le. Akkor kiderült, hogy ő sem szeretett, annak ellenére, hogy ezt állította. Csak egy trófea voltam a sok közül, és el is hagyott.
24 évesen lettem szerelmes először. Rögtön az első randinkon kialakult az érzés, teljesen határozottan tudtam, hogy szerelem. Már 2 éve vagyunk házasok.
Ez két eléggé sarkalatos példa volt. De csak te tudhatod mit érzel, és mit nem. A szerelem lehet hogy rögtön kialakul, de az is lehet, hogy hosszabb időbe telik. Ez teljesen emberfüggő. Talán neked is kicsit több időre van szükséged:)
Próbáld megbeszélni a barátoddal, hogy vegyétek lassabbra a tempót, és idővel majd meglátod mi sül ki belőle:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!