Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátomat SZERETEM, de eközben megjelent egy harmadik?

Figyelt kérdés

Mielőtt kapnám az ítéleteket, hogy ilyen meg olyan vagyok, kérlek, olvassátok el.

18/L vagyok, a barátom 17/F. Majdnem 2 éve vagyunk együtt. Sokan mondták már, hogy a helyükben rég elhagyták volna a barátomat azért, ahogy viselkedik velem. Volt, hogy megalázott, mostis már két hete nem voltunk kettesben, van, hogy egy nap alig beszélünk, stb. Ugyanakkor tudom, hogy szeret(nagyon gyerek még, máshogy mutatja ki, neki egyelőre ennyi egy kapcsolat). Én sem vagyok szent, én sokat hisztiztem.

Namost: volt egy nehéz, pániktünetes korszakom, ahol attól tartottam, hogy elvesztem a barátomat. Olyan szinten eldurvult, hogy nem mertem írni neki, nem mertem felmenni netre, nem mertem beszélni vele, stb.

Amikor rossz időszakom volt, akkor észrevettem egy fiút, aki küldte felém a jeleket. Én ezeket egyből elutasítottam, viszont nagyon megfogott a fiú...de csak kisugárzásilag. Nem jönnék össze vele, ha a barátom nem lenne, akkor sem hiszem, a fiú teljesen más világ, mint én. Ráadásul lelkiekben nem passzolnánk. AMikor közeledik nem vagyok vevő, hanem egyből elutasítom. Viszont annyira megfogott a kisugárzása, hogy nem tudok mit csinálni. Küzdök ellene foggal-körömmel, egy ilyen miatt én nem fogom feladni a kapcsolatomat, mert a barátom lelkileg nagyon passzol hozzám, sokmindenben hasonlít rám. Viszont hogyan tudnám kikapcsolni ezt a harmadik fiút? Sokszor van, hogy hevesen ver a szívem, ha ott van, de sajnos ez már rosszba csapott át. Tehát nem örülök ennek az egésznek, sőt. TENNI AKAROK ELLENE.

2013. okt. 18. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Aranyom te annyira túlkombinálsz mindent és olyan döntésképtelen vagy, hogy az egyetlen jó dolog amit tehetnél az az, hogy hagyod mindkét fiút és kipróbálod magad szingliként.
2013. okt. 18. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de akkor vesz észre egy másik férfit egy nő,amikor nem szerelmes....
2013. okt. 18. 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem te nem vagy szerelmes a barátodba #2 előttem szólóknak igazuk van
2013. okt. 18. 15:06
 4/12 A kérdező kommentje:

Tény, hogy tulkomplikálok dolgokat.

Volt, hogy úgy voltam vele, kilépek a kapcsolatomból. Ekkor azt éreztem vége mindennek, és nincs értelme az életemnek. Én a barátom nélkül nem létezem. Lehet, hogy nem vagyok szerelmes, de nálam ez "több". Olyan szinten szeretem.

De én eldöntöttem, hogy a barátomat akarom.:(

5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Akkor majd megint "elbeszélgetek" magammal erről...:)

6/12 anonim ***** válasza:
Te sem érted még magadat.Azt sem tudod mit akarsz,kit akarsz.Először magaddal kellene tisztában lenned,és egyedül.Ezzel csak túlbonyolítasz mindent.Legyél kicsit egyedül,és ismerd meg önmagad.
2013. okt. 18. 15:09
 7/12 anonim ***** válasza:

"nagyon gyerek még" - te pedo vagy? Gyerekkel nem játszunk papás-mamást. Ha gyerek hagyd, had nőjön fel.

És tökéletesen egyetértek az előttem szolokkal. Te túlkombinálsz mindent. Bár mentségedre: tini vagy, és még frissen élnek benned, a romantikus regény sallangok. Ennyire nem elvetemült a világ. Te csak szimplán még nem vagy érett egy párkapcsolatra.

Lélekben erősödj meg, és aztán pasizz, mert így semerre nem fogsz tartani.

2013. okt. 18. 15:09
 8/12 NyolcOne9 ***** válasza:

Egyikőtök sem szereti egymást. Miért dobálózik manapság mindenki azzal, hogy "SZERETEM, és tudom, hogy ő is szeret?"

Ha szeretnél valakit, akkor nem bukkanna fel egy 3. fél. Ha szeretnének téged, akkor foglalkoznának veled. Ennyi.

2013. okt. 18. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Az egy nagyon szép gesztus, ha az ember ragaszkodik a párjához. Könnyfacsaró holtodiglan.

De ahhoz kell igazán a tudomány, hogy felismerd, ha egy emberrel már nincs közös utatok.

A szakítás sosem valaminek a vég, hanem valaminek a kezdete.

Neked most nem kéne egy férfi az életedben és pláne nem egy olyan akivel csak legózni érdemes. Ő sem tudja kezelni a dolgokat meg te sem. Nemhogy építenétek egymást, inkább tökreteszitek. És nem akkor kéne elhagyni a hajót, amikor már lekerült a tengefenékre.

Most még barátként elválhattok, de később, arra eszmélhetsz, hogy a kedves párod szíved mélyéből gyűlölöd, mert olyan pontra jutottatok ,ahonnan már nincs tovább. Van ilyen.

Meg van az a szitu amikor érdemes küzdeni és átgondolni... de itt az a kérdés, hogy most békében válsz és építed a fel az életed, vagy később válsz, és akkor lehet annyi sebet kap a lelked, hogy élni sem lesz kedved.

Nem azt mondom, hogy gond van a barátoddal, azt mondom, nem ő kell neked.

2013. okt. 18. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert azzal nyugtatják magukat,hogy szereti a párjuk.Bebeszélik maguknak.Önámítás.
2013. okt. 18. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!