Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátomat SZERETEM, de eközben megjelent egy harmadik?

Figyelt kérdés

Mielőtt kapnám az ítéleteket, hogy ilyen meg olyan vagyok, kérlek, olvassátok el.

18/L vagyok, a barátom 17/F. Majdnem 2 éve vagyunk együtt. Sokan mondták már, hogy a helyükben rég elhagyták volna a barátomat azért, ahogy viselkedik velem. Volt, hogy megalázott, mostis már két hete nem voltunk kettesben, van, hogy egy nap alig beszélünk, stb. Ugyanakkor tudom, hogy szeret(nagyon gyerek még, máshogy mutatja ki, neki egyelőre ennyi egy kapcsolat). Én sem vagyok szent, én sokat hisztiztem.

Namost: volt egy nehéz, pániktünetes korszakom, ahol attól tartottam, hogy elvesztem a barátomat. Olyan szinten eldurvult, hogy nem mertem írni neki, nem mertem felmenni netre, nem mertem beszélni vele, stb.

Amikor rossz időszakom volt, akkor észrevettem egy fiút, aki küldte felém a jeleket. Én ezeket egyből elutasítottam, viszont nagyon megfogott a fiú...de csak kisugárzásilag. Nem jönnék össze vele, ha a barátom nem lenne, akkor sem hiszem, a fiú teljesen más világ, mint én. Ráadásul lelkiekben nem passzolnánk. AMikor közeledik nem vagyok vevő, hanem egyből elutasítom. Viszont annyira megfogott a kisugárzása, hogy nem tudok mit csinálni. Küzdök ellene foggal-körömmel, egy ilyen miatt én nem fogom feladni a kapcsolatomat, mert a barátom lelkileg nagyon passzol hozzám, sokmindenben hasonlít rám. Viszont hogyan tudnám kikapcsolni ezt a harmadik fiút? Sokszor van, hogy hevesen ver a szívem, ha ott van, de sajnos ez már rosszba csapott át. Tehát nem örülök ennek az egésznek, sőt. TENNI AKAROK ELLENE.

2013. okt. 18. 15:01
1 2
 11/12 Lilwayne15 válasza:
Akkor, csak meg szókásbol vagtyok vagy voltatok egytütt ..! Te meg K....vagy ha enyire "szereted" +Igy ugy kapcsolodtok egymáshoz lélekben xd :D nyomd el magad ! neked egy Jóóóó NAGY mÜÜÜÜÜ....képne azt csö †
2013. okt. 18. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:
velem is hasonló helyzet volt. én összejöttem az új sráccal :)
2013. dec. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!