Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi a véleményetek az alábbi esetről, hogyan kellene reagálnom? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy suliba jársz a barátoddal, éppen ölelitek egymást(távolról látni senki sem hiányzik közétek), amikor a pasid drága osztálytársa odalibben közétek, kacérkodó mosollyal 2 nagy puszit odanyom a barátodnak... Nem idegesítene?

Most komolyan ennyire fontos volt, amikor velem van?? Én elvből nem mennék oda ilyenkor senkihez...

Na és van még egy leányzó, aki órán nyomul a barátomra, olyanokat mond, hogy nedves lett a puncija, hiánya van, jajj vele álmodott az éjjel...

Annyira zavar, hogy ennyibe semmibe veszik a kapcsolatunkat... Hogy lehetne őket leállítani? Nagyon idegesítenek. Főleg így, hogy 3 éve együtt vagyok a barátommal ők pedig 1 éve ismerik.

2009. nov. 17. 13:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
teljesen igazad van! engem is irritálnak az ilyen hülye pi.csák, és legszívesebben az arcukba taposnék, de ezeknek az az élvezet, hogy látják rajtad h féltékeny vagy, szóval én ilyenkor igyekszem teljesen nyugodtnak tűnni, természetesen viselkedni, és otthon a barátomnak elmodnom, ha nem állítja le magáról a csajokat, akkor vagy én fogom, és annak rosszabb vége lesz, vagy akkor legyen boldog a kis rib@ncokkal. sokkal rosszabb lesz a csajoknak, ha te nyugodtan állsz, míg a pasid mondja nekik h menjenek már arrébb, mert zavarnak:) ha viszont a barátod nem etsz semmiylen lépést, akkor vmi nem stimmel, valószínű ő is adja alájuk a lovat:S
2009. nov. 17. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

szerintem lehetséges hogy a barátod kérte meg őket mert már nem szeret...

vagy ha nem is így van,akkor is a barátod a hibás

2009. nov. 19. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!