Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi a véleményetek az alábbi esetről, hogyan kellene reagálnom? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy suliba jársz a barátoddal, éppen ölelitek egymást(távolról látni senki sem hiányzik közétek), amikor a pasid drága osztálytársa odalibben közétek, kacérkodó mosollyal 2 nagy puszit odanyom a barátodnak... Nem idegesítene?

Most komolyan ennyire fontos volt, amikor velem van?? Én elvből nem mennék oda ilyenkor senkihez...

Na és van még egy leányzó, aki órán nyomul a barátomra, olyanokat mond, hogy nedves lett a puncija, hiánya van, jajj vele álmodott az éjjel...

Annyira zavar, hogy ennyibe semmibe veszik a kapcsolatunkat... Hogy lehetne őket leállítani? Nagyon idegesítenek. Főleg így, hogy 3 éve együtt vagyok a barátommal ők pedig 1 éve ismerik.

2009. nov. 17. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt a barátod lehet a fő hibás, hogy ezt hagyja, és nem állitja le őket. :/
2009. nov. 17. 13:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ilyet már én is láttam a mi sulinkban, nem értettem hogy tűri el a csaj:O...én szerintem kitépném a haját:D

amugy meg szerintem a barátodnak vagy nem kéne foglalkozniuk ezekkel a csajokkal, mert valamiért csak csinálják, és állítsa le magáról őket...neked meg kitartást^^

2009. nov. 17. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak idegesiteni akarnak. De kérdezd meg a pasidat h mi a téma velük, hogy miért csinálják. Mert ha ezt teszik akkor szerintem nem ok nélkül, mert te is ahogy irtad én sem mernék oda menni egy párhoz..és ha csak úgy megzavarnak akkor a pasid is velük szerintem ugyanigy viselkedik..De persze te vágjál vissza ha valamit modnanak és fel se vedd akkor hátha majd leszállnak
2009. nov. 17. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Első nekifutásra mindkét pics@t orrbaverném. Másodikra: a pasid hogy reagál ezekre? Leállítja és elküldi a csajt az anyjába, vagy heherészik és tetszik neki? Mert utóbbi esetben a pasit ott kell hagyni a fenébe csajozni, nem érdemli meg h vele legyél.
2009. nov. 17. 13:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Én is attól tartok, hogy nem hiába viselkednek így. :( A 2. lányról igaz sokat mesél a barátom, hogy milyen idióta és nem veszi észre magát, ő alapból az a mindenkire nyomulós fajta csaj(bár van barátja....) Szerencsére ő nem tetszik a barátomnak, szóval ő inkább szimplán csak irritál, hogy r!ibancoskodik.

A puszis csajtól viszont tartok, tudom, hogy nagyon bejön a barátomnak...:/ Fogalmam sincs hogy viselkedhetnek órán stb. Fogalmam sincs, hogy mondjam el a barátomnak mennyire zavar ez az egész. :( Mostanában sokat idegeskedek emiatt...

2009. nov. 17. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Először azt hittem hülyének fogtok nézni, hogy ilyen dolgokon ennyire felakarok, de örülök, hogy nem én látom rosszul a dolgokat! Szóval nektek is meredek lenne ez a 2 csaj...
2009. nov. 17. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:

a 13:21-es vagyok

háát még szép, én teljesen megértelek, én nagyon kiakadnék szerintem, és a barátpdnak meg nygodtan mond meg szerintem, ha 3 éve együtt vagytok bizti megért:)

2009. nov. 17. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha 3 éve vagytok együtt, akkor a kommunikációnak köztetek addig már el kellett volna jutni, hogy simán tálald a barátodnak, hogy ez téged zavar...
2009. nov. 17. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:

nyugodtan mond el a barátodnak, hogy mi a bajod a puszis csajjal. ha ti egypár vagytok, ennyit meg kell h tudjatok beszélni.

ha a barátod eswetleg rosstzul reagálna, akkor ott valami bibi van.

2009. nov. 17. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként szinte mindent megtudunk beszélni, de rossz bevallani neki igazából mennyire féltékeny vagyok erre a lányra. Ha szóba jön, vagy ott van körülöttünk úgy teszek, mintha nem is érdekelne. De akkor lassan elbeszélgetek vele erről... Így csak magamat idegesítem rajta... :/
2009. nov. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!