Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek az alábbi esetről, hogyan kellene reagálnom? (folyt. Lent)
Tegyük fel egy suliba jársz a barátoddal, éppen ölelitek egymást(távolról látni senki sem hiányzik közétek), amikor a pasid drága osztálytársa odalibben közétek, kacérkodó mosollyal 2 nagy puszit odanyom a barátodnak... Nem idegesítene?
Most komolyan ennyire fontos volt, amikor velem van?? Én elvből nem mennék oda ilyenkor senkihez...
Na és van még egy leányzó, aki órán nyomul a barátomra, olyanokat mond, hogy nedves lett a puncija, hiánya van, jajj vele álmodott az éjjel...
Annyira zavar, hogy ennyibe semmibe veszik a kapcsolatunkat... Hogy lehetne őket leállítani? Nagyon idegesítenek. Főleg így, hogy 3 éve együtt vagyok a barátommal ők pedig 1 éve ismerik.
ilyet már én is láttam a mi sulinkban, nem értettem hogy tűri el a csaj:O...én szerintem kitépném a haját:D
amugy meg szerintem a barátodnak vagy nem kéne foglalkozniuk ezekkel a csajokkal, mert valamiért csak csinálják, és állítsa le magáról őket...neked meg kitartást^^
Én is attól tartok, hogy nem hiába viselkednek így. :( A 2. lányról igaz sokat mesél a barátom, hogy milyen idióta és nem veszi észre magát, ő alapból az a mindenkire nyomulós fajta csaj(bár van barátja....) Szerencsére ő nem tetszik a barátomnak, szóval ő inkább szimplán csak irritál, hogy r!ibancoskodik.
A puszis csajtól viszont tartok, tudom, hogy nagyon bejön a barátomnak...:/ Fogalmam sincs hogy viselkedhetnek órán stb. Fogalmam sincs, hogy mondjam el a barátomnak mennyire zavar ez az egész. :( Mostanában sokat idegeskedek emiatt...
a 13:21-es vagyok
háát még szép, én teljesen megértelek, én nagyon kiakadnék szerintem, és a barátpdnak meg nygodtan mond meg szerintem, ha 3 éve együtt vagytok bizti megért:)
nyugodtan mond el a barátodnak, hogy mi a bajod a puszis csajjal. ha ti egypár vagytok, ennyit meg kell h tudjatok beszélni.
ha a barátod eswetleg rosstzul reagálna, akkor ott valami bibi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!