Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én még szeretem! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én még szeretem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 és fél éves kapcsolatom 19 napja végetért. Ő szakított velem azt mondta hogy már nem szerelmes belém. És hogy legyünk csak barátok. Én még mindig szeretem hiányzik nekem Ő 19 én 25 neki én voltam az első. hogyan tudnám visszaszerezni őt? van még remény?
2009. nov. 17. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva haver, azt mondanám hogy hagyd a fenébe, mivel már nem szerelmes beléd. ha a lányok kimondják, akkor sajnos úgy is van. Szerelmet pedig nem lehet zsarolni, ezt te is beláthatod. próbáld őt elfelejteni, találj új hobbit, új elfoglaltságot, legyél sokat barátokkal, ismerkedj új emberekkel, ez segít általában. Gondolj bele... még gyerek volt mikor összejöttetek, az egész tinédzser korát veled töltötte, ami nem feltétlenül jó, nem élte ki magát, nincs összehasonlítási alapja, nincs tapasztalata. Szóval én ezt tanácsolnám neked, hogy hagyd őt. Viszont ha mindenképpen vissza akarod őt hódítani, akkor minimum 3-4 hónapot várj... nyugodjon le, utána lehet kezdeményezni, de csak finoman, burkoltan, okosan. nem egyből letámadni. bár én nem ajánlanám, mert nagyon ritkán sikerül a "visszahódítás", lehet hogy működni fog ideig óráig, de elő fognak jönni a régi bajok. 23F
2009. nov. 17. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

sajna ez a baj a szűzlányokkal(kislányokkal). ez elején nagyon odavannak az emberért, a fél karjukat odaadnák érte, hűségesek, imádnivalóak.. de 3-4 év után rájönnek, ha más nem egy suliváltásnál, hogy már 'kirpobálnának' mást is... vagy hogy már nem érzik azt amit régen.. ebben az esetben nem tehetsz semmit... csak annyit tudok javasolni, hogy ne fiatalkákkal kezdj, mert ez szintemindíg így ér véget (a szinte ottvan, mert időnként lehet itt olvasni, hogy 14 voltam a barátom meg 20 ésmár babánk van stb stb..)

sajnálom hogy végelett.. próbálj túllenni rajta..

2009. nov. 17. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Hagyd békén, ne zaklasd. Ez a legjobb amit tehetsz.

Engem is állandóan vissza akart szerezni az exem, könyörgött, ajándékokat vett, öngyilkossággal fenyegetett, volt itt minden. Ezekkel azt érte el hogy még csalódtam is benne, mert előtte azt hittem normális és képes lesz felfogni hogy nem szeretem már. Te is fogd fel, ha nem szeret akkor semmi értelme visszaszerezned hiszen nem lenne boldog veled.

Keress mást ha úgy könnyebb elfelejteni...

2009. nov. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!