Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak trófeaként tekintek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak trófeaként tekintek a férfiakra? Vagy ez normális, és más nők is így vannak vele?

Figyelt kérdés
Csak azok a pasik vonzanak, akiknek nevük van a városban, de inkább a saját ismeretségi körömben. Ez nem azt jelenti hogy gazdagok, simán csak ismertebb emberek, sok haverral, kapcsolatokkal, ami nem nehéz egy kisvárosban. Mindig ilyen tipusú férfiakkal voltam együtt párkapcsolatban. A jelentéktelen emberek nem vonzanak, úgy érzem csak a gond lenne velük ha összejönnénk.. Be kellene mutatni őket a társaságomnak, nem lenne közös érdeklődési kör, nem lennének közös barátok. Talán egy kicsit az is benne van, hogy nem tűnne fel senkinek hogy összejöttünk, nem "irigykedne" egy nő se.
2013. nov. 10. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az IQ-d annyi lehet,ahány szót tartalmaz ez a kérdés.
2013. nov. 10. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
nem nem normális sőt
2013. nov. 10. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 Leírással együtt? Mert úgy sok lesz...
2013. nov. 10. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Kompenzálsz
2013. nov. 10. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
#3:Ha a leírást is beleszámoljuk,akkor is erősen értelmi fogyatékosnak számít.
2013. nov. 10. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem a normális nők nem így vannak ezzel! Én nem azért jövök össze valakivel, hogy mutogathassam hanem mert szeretem és felvállalom mások előtt legyen akármilyen is.
2013. nov. 10. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Te teljesen gyerekes vagy.Másoknak akarsz villogni a pasikkal,felszínes kapcsolataid lehettek eddig.Egyhangú is.
2013. nov. 10. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyet szűk látásút idióta, remélem magányosan halsz meg
2014. máj. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!