Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nehezetekre esne adni egy esélyt a normális pasiknak?
Üdv, azért tettem fel a kérdést, mert elég sok kérdés esik mostanában arról, hogy csak a hülyék mernek nálatok kezdeményezni. Való igaz, hogy a normálisok, akik tényleg értékelnétek benneteket, kihoznák belőletek a nőt, kényeztetnének, nem mennek oda bátran, veszíteni való nélkül hozzátok. Csak azok kellenek akiknek 1000 meg 1 hülye története van, amikkel levesz a lábatokról, több száz nővel együtt? Nem lenne jobb egy olyan aki csak veletek foglalkozik?
27F
Igen.
komolyan erre most mit mondjunk?...:D
Amiket leírsz, annyira értelmetlen. Normális pasi is odajöhet hozzám bátran. Sőt, jöjjön is. Ettől lesz férfi, nem a félelemtől. Ha vonzónak találom kap esélyt, ha nem, akkor meg ugyan már örülj, hogy megmondjuk!
Ne haragudj, kedves kérdező, de miért kell álladóan ezen a témán sz*rakodni? Nem a ribiknél meg az üresfejű plázacicáknál kellene próbálkozni, és akkor máris nem lennének olyan problémáitok, hogy ezek a gonosz, gonoooooosz lányok kinevetnek és gúnyosan elküldenek titeket.
Az én párom - aki értékel, kihozza belőlem a nőt, kényeztet engem - egy értelmes ember, és bizony mert nálam kezdeményezni, miután már együtt dolgoztunk vagy két hónapja és belém szeretett. Tessék, ennek eredményeképpen most öröm és boldogság van.
A baráti körömbe is ugyanez a tendencia, minden normális fiúnak sikerült normális lány találnia, és fordítva. Mindenki boldog és szerelmes, mert nem rinyál itt a GYK-n állandóan.
Vagy tulajdonképpen mit vársz? Hogy odamész az utcán tíz idegen lányhoz, és azok azonnal omoljanak a karjaidba?
Egy normális pasi nem esélyt kér, hanem meghódít. HATALMAS különbség.
És le lehet szólni, de én - és azt hiszem, elég sok nőtársam nevében is nyugodtan nyilatkozhatok - igenis igénylem azt, hogy jöjjön oda, udvaroljon, veszítsem el a fejem tőle... onnantól már nem kérdés, hogy "esélyt" kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!