Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezt mondta a párom?
Figyelt kérdés
Tegnap ott voltam nála és hülyéskedtünk..mondta,hogy adjak neki csókot én meg mondtam hogy nem erre azt mondta hogy rohadj meg..tudom hogy viccből mondta de ezelőtt ilyet nem mondott nekem soha.. szokott olyat mondani hogy hülye meg hülyepunci stb:D de ilyet még soha.. ez mi?? nagyon meglepődtem
16/L ő 17/F
2013. nov. 10. 13:07
3/5 anonim válasza:
el fog hagyni, 3 nővel kavar és közbe az egyik a húga. Hív vírusos is. Ezt mind abból tudtam meg amit írtál. Csőpuszipá
4/5 anonim válasza:
mert egy sült paraszt,ha továbbra is ilyeneket mond dobd ki szerintem ,mert nem vagy Te állat,hogy ilyen modort megengedjen veled szemben !!!
5/5 anonim válasza:
Elég széles a skála. Van aki ilyet viccből sem mond a párjának, és van aki napi szinten komolyan is gondolja, ehhez képest évtizedekig elvannak mint a befőtt.
A határok kijelölése, hogy mi fér bele, és mi nem, az a két félen múlik. Ha ez meglepett, akkor valószinüleg zavar. Meg kell mondanod, hogy ez már nem fér bele nálad, és kész.
Erre a fajta önnállóságra, és felnőtt párkapcsolati határozottságra utalt az 1-es is, a maga tömör módján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!