Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondta ezt így a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt így a párom?

Figyelt kérdés

Barátommal beszélgettünk, hülyéskedtünk és egyszer csak elkezdte, hogy de ő majd mikor 'nagyok' leszünk el fog járni kocsmázni, berúgni. Nem is ez volt a téma, csak hirtelen ezt mondta.

Igaz, még fiatalok vagyunk, én 17, ő 18 viszont már lassan 2 éve együtt vagyunk,és komolyan képzeli velem.

Na most elgondolkodtam azon, hogy ez ennyire fontos neki, már arra gondol,hogy ha együtt élünk majd elmenjen kocsmázni?Ez a legfőbb a jövőképében?

Meg utána kérdezgette,hogy örülök neki? Mondtam,hogy most mit csináljak, akkor én is elmegyek valahova.Erre furán nézett, majd megkérdezte hova? Mondtam, hogy azt majd meglátom. Mintha ez már nem tetszett volna neki.

Volt még hasonló helyzet, ahol ezt hozta fel, de nem tudom miért ilyenkor nekem teljesen kiábrándító az egész...Azt sem tudom mit feleljek. Ti ezekre mit mondanátok? És vajon tényleg olyan meghatározó ez neki? :-?

2013. okt. 24. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Eljár most kocsmázni?

Ha nem, akkor minek kreálsz magadnak problémát?

2013. okt. 24. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:

El hát.

szinte minden hétvégén

2013. okt. 24. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kreálok problémát, csak érdekelne a véleményetek.
2013. okt. 24. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor nem az a problémád, hogy azt mondja h el fog járni kocsmázni.

Hanem az, hogy alkoholista, és rendszeresen leissza magát. Ha ezt megbosszulod, hogy te meg ffi-sztriptíz klubba kezdesz járni, azzal nem oldasz meg semmi.

Az én véleményem ugyanaz az alkoholista meg drogfüggő partnerekről: menekülj, még mielőtt teljesen anyagi és érzelmi roncs leszel mellette.

2013. okt. 24. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem szokott nagyon részeg lenni, kivéve ha nincs valami jeles alkalom...

Mások mindig azt mondták, hogy nem szabad házisárkány lenni,és kocsmázni el lehet 'engedni' mert mindenkinek kell kikapcsolódás.

Viszont az nem tetszik, hogy az egész jövővel kapcsolatos dolog közül ez a legfontosabb neki? Nem, hogy azt mondaná, hogy milyen jó lesz akkor sokkal többet lehetünk együtt(nem mint most)és megyünk együtt ide-oda...hanem inkább a kocsma!?

2013. okt. 24. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Mond neki, te is mész vele kocsmázni.
2013. okt. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!