Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt nála gumi?

Figyelt kérdés
Ha a pasimnál volt gumi, pedig mindig gumi nélkül csináljuk, akkor tegnap miért volt nála? Másik nőhöz is készült?
2009. nov. 17. 07:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

gondolom csinos vagy

40es pasi szted miért kezd huszonéves csajjal...

hát nem feleségnek akarja...

és ugye amellett belefér neki,hogy mást is dugjon...

2009. nov. 17. 08:24
 12/24 Andrewka ***** válasza:
100%
Sokak szerint a legszebb férfikor. Rengeteg élettapasztalat, de a szex még könnyedén megy. Szerintem nem csak téged fogott meg a sármjával. Egyszerűen van más is az életében.
2009. nov. 17. 08:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg utánad egy másik nőhöz készült, akivel még alakulgat a dolog, ezért nem meri bevállalni vele a megszakításost.
2009. nov. 17. 10:26
 14/24 anonim ***** válasza:
sztem simán másik friss húst is kefél. az ilyen korkülönbséges pároknál ez eléggé gyakori szokott lenni....
2009. nov. 17. 13:19
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

képzeld,

páromnál is mindig van pedig mi is megszakitásosan védekezünk(erős dohányosok vagyunk én pedig valószinűleg meddő lettem a sok felfázástól,hálisten),és azt mondja,zért kell mert ha odamegy hozzá valaki gumit kérni,akkor tudjon adni!mert milyen férfi az akinél nincs óvszer :D egyébként mi együtt élünk :D szóval nyugi!

2009. nov. 17. 14:20
 16/24 anonim ***** válasza:
ja és köztünk 9is van 13 év:D(uccsó)
2009. nov. 17. 14:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
naneeeeee....azért van ála gumi hogyha odamegy hozzá vki kérni, akkor tudjon adni....ezt ugye tesem veszed be?:D
2009. nov. 17. 14:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nee...ezt én sem veszem be h azért van nála gumi h ha valaki kér akkor tudjon adni:D úristen, akkor legyen nála a táskájába mindig zsebkendő, wc papír, esetleg hamburger, ilyen alapon az is lehet, mert azt is kérhetnek tőle!vicc!
2009. nov. 17. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami...akik együtt járnak vkivel, nem védekeznek óvszerrel, de a pasinál mégis van, általában azért, mert ha alakul egy kósza numera, legyen mivel védekezni! Ez így van:) Hát pontozzatok le:) (lány vagyok)
2009. nov. 17. 16:59
 20/24 A kérdező kommentje:

Persze, rinyál, hogy nem akar gyereket, de 6 hónap alatt egyszer közölte, hogy ő gumi nélkül nem hajlandó. Most meg, közöltem, hogy akarom, de épp megvan, erre közli, hogy nem baj, van nálam gumi.

Kérdeztem, hogy máskor is volt, hát erre az volt a válasz, hogy nem.

Na akkor tuti nem azért volt, hogy ha megállítja valaki tudjon kölcsönadni.

2009. nov. 17. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!