Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt nála gumi?
Figyelt kérdés
Ha a pasimnál volt gumi, pedig mindig gumi nélkül csináljuk, akkor tegnap miért volt nála? Másik nőhöz is készült?2009. nov. 17. 07:47
1/24 A kérdező kommentje:
És nem azért jött, hogy szexeljünk!
2009. nov. 17. 07:53
2/24 anonim 

válasza:

Enn3k több oka lehet, de nekem is ez futna át az egyamon először.Próbálj meg valahogy utánajárni.
3/24 anonim 

válasza:

én inkább azon akadok fenn hogy gumi nélkül szexeltek? lehet hogy megszállta a felelősség és milyen jól tette!!! védekezz, mert a megszakítás nem védekezés!
4/24 A kérdező kommentje:
Más oka is lehetett??? És hogyan lehet ennek utánajárni?
Tisztában vagyok vele, hogy a megszakítás nem védekezés!!!
2009. nov. 17. 08:12
5/24 anonim 

válasza:

szedhet tabit is a kérdező,nem kell egyből letámadni...
análhoz esetleg? hátha rávehet alapon?
6/24 Andrewka 

válasza:

Lehet h van valakije. De az is lehet h szimplán benőtt a feje lágya és fél h gyereketek lesz.
Hány évesek vagytok?
TŐle kérdezted miért volt nála?
7/24 A kérdező kommentje:
Nem szedek tabit, megszakításosan "védekezünk". Én 26, ő 41.
Azt kérdeztem, hogy máskor is van e nála gumi, de azt mondta nincs.
2009. nov. 17. 08:16
8/24 A kérdező kommentje:
Análról már beszéltünk, igen rávehet, de nyilván, ha nem a szex miatt jött, akkor nem anál miatt. :)
2009. nov. 17. 08:17
9/24 anonim 

válasza:

nincstöbbkommentem
(amiért nincs eszed: korkülönbség,megszakitásos "védekezés" egy olyan kapcsolatban,ahol még beszélgetni sem tudtok...mi lesz ha teherbeesel...egy ujabb abortusz,rosszabb esetben gyerek)
10/24 A kérdező kommentje:
Nem a megszakításos védekezés volt a kérdésem! A korkülönbség pedig az én dolgom.
2009. nov. 17. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!