A barátommal pettingeltünk,ujjazott aztán be akarta tenni de nem hagytam mert nem volt nála gumi.Nem emlékszem mi történt pontosan. Megtörténhetett?
Mi az hogy nem vetted észre? Butaság.
Terhes meg nem leszel. Főleg nem mensi előtt.
Tesztet majd csinálj, de az csak arra kell, hogy megnyugodj.
Nem vetted észre hogy belédhatolt? Ez érdekesen hangzik. ;)
Mindig van esély a teherbe esésre, függetlenül attól, hogy a ciklusod hányadik napján vagy. Ha ez megnyugtat, akkor kicsi az esélye hogy teherbe estél. Legközelebb azért az legyen az első, hogy kikészítitek az óvszert magatok mellé, vagy ahol könnyen elérhetitek. Ha nincs óvszer, nincs szex. Fogadd meg a tanácsomat. ili
Csak egy kis vicces sztori: az én férjem egyszer, míg én aludtam, majd egy órát szórakozott azzal, hogy rámmászott és bedugta, gondosan ügyelve arra, nehogy felébredjek :D
Másnap tudtam meg, ő maga mesélte el. Szóval ne bántsátok szegény kislányt, ha nem emlékszik mindenre.
Te meg ne aggódj, nem leszel terhes, de ha ennyit parázol, vegyél majd egy tesztet, hogy megnyugtasd saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!