Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El kell felejtenem az exemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kell felejtenem az exemet?

Figyelt kérdés
A történetünk röviden: másfél évet voltunk együtt, nagyon figyeltünk egymásra, nagyon jó volt együtt lenni, viszont bennem folyamatosan feszültséget okozott, hogy mindenféle benne lévő önbizalomhiány miatt nem tudtunk előrelépni. Folyamatos alaptalan féltékenység felém, indulatok, ritkán kezdeményez jó programokat, stb. A végén nekem lett elegem és véget vetettem. Viszont most azt érzem, próbálkozom másokkal, de folyton ő jár a fejemben, milyen szép volt, meg az, hogy vajon mindent megtettem, hogy működjön a kapcsolatunk? Úgy érzem szerelmes vagyok és bármit megtennék, hogy újra boldoggá tegyem. Van értelme felmelegíteni, újrakezdeni? (kb 5-ször tettük ugyanezt) Erőszakoljam meg magam és felejtsem el?
2013. nov. 10. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, de talán még többször is, mint 5, újrakezdtük. Felesleges időpocsékolás volt. Arra a pár hétre nem éri meg, hogy boldog legyél, ha utána fél évig szenvedsz. Elfelejteni soha nem fogom az exemet, de már eljutottam arra a szintre, hogy nem jönnék vele össze újra. Az idő tényleg sokat fog segíteni, ha keres, ne írj vissza, ne nézegesd fb-on, próbálj meg minden kapcsolatot megszakítani vele. Nem kell egyből új kapcsolatba ugranod, főleg ha szerelmes vagy még belé, mert észre sem veszed, de más szívét összetörheted. Szóval szerintem offold és most egy kicsit törődj magaddal, élvezd az életet.
2013. nov. 10. 12:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, amit leírtál, többnyire sikerül is (élvezem az életet, foglalkozom magammal), csak néha rámtörnek a hullámok is.
2013. nov. 10. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek nem olyan dolgok amikert feltétlenül szakítani kellett volna. Beszélj a baratnoddel de sajnos érthető ha ezek után nem akar tőled semmit. Én sem fogadnam vissza aki már egyszer kidobott ki tudja mikor teszi meg újra? Oké hogy most megbántad de előbb utóbb megintcsak besokallnál.
2013. nov. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!