Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szerint el kell felejtenem. De nem megy! Mit csináljak?
Eddig is nagyon tetszett, de 3 hónapja teljesen beleszerettem és azóta nincs olyan negyed/fél óra, hogy ne gondolnék rá. Nem túlzok!
Iszonyú nagy nőcsábász sajnos és minden barátom mondta hogy velem is csak játszani akar. De én már megbeszéltem vele hogy velem ezt nem csinálhatja. Jó barátok vagyunk, de nem tudja hogy szeretem. Véd mindentől ha tud, és velem nem köcsög mint a többi lánnyal. Megmondja az igazat nekem ha valami nem tetszik neki. A többiek nem látják hogy milyen velem. Vagy én nem látok a rózsaszín ködtől, ez is lehet. Nekem ő most a mindenem. De nagyon fáj, hogy miket csinál egyes lányokkal. Sosem ír, viszont az iskolában mindig ő jön oda hozzám. Olyan még egyszer sem volt, hogy én mentem volna hozzá. Szerintetek is el kell felejtenem?
Szerintem egy próbát megér... Sosem lehet tudni.
Most őszintén: úgysem valószínű, hogy a ti korotokban holtomiglan-holtodiglan lenne belőle, max. szerzel egy tapasztalatot, lehet, hogy te jössz rá, hogy mégsem kell, viszont lehet egy sikerélményed, hogy olyasvalakivel jössz össze, akire nagyon vágysz. Előbb-utóbb meg úgyis vége lesz, akkor pedig garantáltan rosszul fog esni. (Akkor is, ha te szakítasz.) Tehát racionálisan, abszolút nincs veszítenivalód. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!