Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem foglalkozik velem, de szeret? Én ezt nem értem?!

Figyelt kérdés

Nem vagyunk együtt, igazából nem értem h miért nem. Már megbeszéltük h én szeretem, és ő is azt mondta szívesen járna velem. Elég régóta ismerjük egymást. Tehát barátok vagyunk, de ha találkozunk mindig van csók meg hasonlók. Igazából az a baj, h én nem érzem h vonzódna hozzám. Pl. msn-en alig beszélünk, mindig ráköszönünk egymásra, de nem nagyon beszélünk. Sokszor felhoztuk már ezt a témát, hogy mi lenne ha megpróbálnánk, de sose jutunk előrébb. Azt mondta járna velem, de fél, hogy ha szakítunk akkor rosszba leszünk. Viszont nem vagyunk annyira nagyon jó barátok, hogy ennyire félteni lehetne. Mivel mióta ismerjük egymást, ez megy köztünk..sose voltunk igazán barátok.

Én tudom h zavaros, lehet h egy kívűlállónak még inkább. De kérlek titeket, segítsetek nekem =) Tehát én járnék vele, ő ezt tudja is, szeretem! De ez nagyon zavar engem, egyszerűen elmegy az egésztől a kedvem, és néha már úgy érzem nem is akarom, ugye mert nagyon úgy tűnik h ez egyoldalú. Közbe meg mégse.

2009. nov. 16. 21:16
 1/6 A kérdező kommentje:
17/L vagyok ő 21
2009. nov. 16. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól látod a helyzetet! Ez elég egyoldalú! Lehet azt mondja, hogy szeretne veled lenni csak blablabla...de nem! Szerintem neki ez így pont jó, csók stb és elég! Ne hagyd magad!
2009. nov. 16. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
másnak vélemény?? :)
2009. nov. 17. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként élőben rendes, és akkor foglalkozik velem...de ez nem olyan gyakori, mivel alig keres.
2009. nov. 17. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ez elég egyértelmű, ő nem veszi annyira komolyan ezt az egészet, mint te... Ez meg hülye szöveg, hogy fél hogy rosszban lennétek utána, ez tipikus lerázós szöveg! Lehet, hogy még túl fiatalnak tart... Ne hagyd, hogy kihasználjon, keress olyat, aki tényleg szeret!
2009. nov. 18. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem is csak le akar rázni..

biztos tetszel neki ha élőben rendes hozzád.. de vagy nem akarja lekötni magát.. vagy más lányokkal is ezt csinálja.. ne hagyd magad !

2009. nov. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!