Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves kislányom egy 22 éves férfival? 40/N
Nem igazán tudom elképzelni , vagy hogy pontosítsak nem merem elképzelni ,hogy komoly hosszútávú dolgot akarhat.
A lányom 1 éve ismeri eddig csak barátok voltak de most egész más a helyzet akkor még belefért hogy találkoznak baráti szinten. Most viszont 2x is meggondolom... lassan 1hónapja vannak együtt mint egy pár és el akar menni a kislányom vacsorázni a szüleihez a férfinak... Attól félek hogy ez egy fedősztori volt a szexre... A petingen egyn tartós kapcslatban már túl volt...1 éve voltak együtt és nem történt más... de mi van ha ezzel a 22 éves férfivel tovább megy??? Az apja engem tuti hogy megfog ölni...
egy 18 éves is ugyanúgy ki tudja használni
és a 22 éves is gondolhatja komolyan a dolgokat
emberfüggő
17 évesen 23 éves barátom volt (és kétlem, hogy ez az egy év sokat számítana). Mi nem is ismertük egymást korábbról, mégis pár hét után ott aludtam, meg aztán rendszeresen hetente együtt aludtunk. 3 hónapig voltunk együtt úgy, hogy nem feküdtünk le.
De ha a lányod szexelni akar, úgyis fog, és ezzel nincs semmi probléma. A srácot is jól ismeri és nem is olyan fiatal.
Apuka mellesleg hány évesen vesztette el a szüzességét, hogy hisztizik?
Hát hat év azért még nem egy irdatlan szakadék, ha egy 13 éves kiscsaj egy 19 évessel, akkor oké, de egy már bőven középiskolás egy épphogycsak főiskolással-egyetemistával - manapság ugye meglepő, de igen kevés az a fiatal (a sok oviban továbbmaradás meg előkészítők meg ilyenek miatt), aki húszéves kora ELŐTT érettségizik le egyáltalán - szóval még bőven nem hú de idős az a srác.
Amúgy is kicsit viszolygok attól, hogy annak ellenére, hogy a világ fejlettebb részén lassan már-már indokolatlanul sokáig élünk és egyre később válunk önállóvá, valamiért egyre szűkebbre akarják venni az "élet" aktív ciklusát - lásd a 22 éves "férfi", de újságcikkekben már találkoztam 33 éves "középkorú férfival" és 58 éves "néni"-vel is...azért ha megnézitek, lehet hogy nem fitneszmodell-szuperműanyagp*csa, de általában véve egy rendesen öltöző, magára legalább kicsit is igényes 58 éves nő még messze nem néni vagy anyóka.
A prepubertás kistiniknek persze igen (nekik már egy harmincéves nő is néni...), de egyelőre még nem ők viszik előre a világot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!