Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves kislányom egy 22 éves férfival? 40/N
Nem igazán tudom elképzelni , vagy hogy pontosítsak nem merem elképzelni ,hogy komoly hosszútávú dolgot akarhat.
A lányom 1 éve ismeri eddig csak barátok voltak de most egész más a helyzet akkor még belefért hogy találkoznak baráti szinten. Most viszont 2x is meggondolom... lassan 1hónapja vannak együtt mint egy pár és el akar menni a kislányom vacsorázni a szüleihez a férfinak... Attól félek hogy ez egy fedősztori volt a szexre... A petingen egyn tartós kapcslatban már túl volt...1 éve voltak együtt és nem történt más... de mi van ha ezzel a 22 éves férfivel tovább megy??? Az apja engem tuti hogy megfog ölni...
megfogja dugni és dobni fogja.
az esetek 99%-ban ez szokott történni.
vagy már meg is volt neki.
Minek így félteni egy 16 éves lányt? -.-
Főleg úgy, hogy 14-15 évesen már túl volt az orálon...
Szerintem ilyen gondokat ne itt kérdezz meg. Túl sok a fiatal, aki hőbörögni fog, hogy hogy lehetsz ilyen, hogy tiltod a lányod. Egyébként részben az elsővel értek egyet, viszont a tiltásnak nincs értelme... :/
23 f
"A helyedben nagyon elzavarnám a kissrácot. Csodálkozom hogy a gyerek apja ezt hagyja."
Mert, mit tett? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!