Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 16 éves kislányom egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16 éves kislányom egy 22 éves férfival? 40/N

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom elképzelni , vagy hogy pontosítsak nem merem elképzelni ,hogy komoly hosszútávú dolgot akarhat.

A lányom 1 éve ismeri eddig csak barátok voltak de most egész más a helyzet akkor még belefért hogy találkoznak baráti szinten. Most viszont 2x is meggondolom... lassan 1hónapja vannak együtt mint egy pár és el akar menni a kislányom vacsorázni a szüleihez a férfinak... Attól félek hogy ez egy fedősztori volt a szexre... A petingen egyn tartós kapcslatban már túl volt...1 éve voltak együtt és nem történt más... de mi van ha ezzel a 22 éves férfivel tovább megy??? Az apja engem tuti hogy megfog ölni...

2013. nov. 9. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mert aztán k_rva sok az a 6év...

Nővérem 3 éve van együtt egy tőle 8 évvel idősebb csávóval...

2013. nov. 9. 21:23
 12/23 anonim ***** válasza:
mit veszíthet? semmit
2013. nov. 9. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
11 Csak az a nem mindegy, hogy a nővéred 25-30 évesen van együtt egy tőle idősebb férfivel, vagy 16 éves gyereklányként.
 14/23 Pretty Ballerina ***** válasza:
54%
Mi az, hogy minek így félteni egy 16 éves lányt? Az anyja. Minden joga megvan hozzá, hogy féltse. Az lenne a durva, ha nem így érezne.
 15/23 anonim ***** válasza:
#13 Most 19, tehát ha tudsz számolni, akkor rá jöhetsz, hogy 16 volt, mikor össze jöttek.
2013. nov. 9. 21:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy 22 évesre, inkább azt mondanám, hogy fiú. A férfitól még messze van. És mi van ha tovább mennek a csóknál? Már nem annyira kislány. BIztos van annyi esze, hogy mit enged és mit nem. Ha nem akkor meg úgy járt. Nekem 10 évvel idősebb a fiúm, és mégis hónapokig várt rám. Megmondtam, hogy majd akkor akarom ha biztos leszek benne. A barátom ezt elfogadta. Ha a lányod nem akar vele szexelni nem fog. De ha akar akkor fog. És abban sincs semmi rossz ha szeretik egymást. Azt meg csak ők tudják, hogy mit éreznek a másik iránt. Ha én fiatalabb koromban találok rá a páromra, akár 16 évesen, én már valószínű akkor szexeltem volna már vele, de jóval később kerültünk közelebb egymáshoz. Mivel szeretem és tudom, hogy csak vele akarok lenni ( ő eddig az egyetlen és remélem egyetlen is marad) ez együtt jár a szex-el. Az apja miatt meg miért aggódsz? Mindenki azt akarja, hogy a gyereke boldog legyen, ha ennyire biztos vagy benne , hogy ez a fiú nem szereti csak meg akarja dönteni, akkor miért hagytad, hogy idáig eljussanak? Meg mégis minek vinné el a szüleihez ha csak azt akarja?
2013. nov. 9. 21:31
 17/23 anonim ***** válasza:
#16 Pontosan!
2013. nov. 9. 21:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha a lányod tovább akar menni, azt megteszi egy 17 évessel is. Teljesen fölösleges a tiltás és az aggódás, el kell fogadni, hogy a gyerekek felnőnek. Inkább legyél olyan anya, akinek mindent el mer mondani, és akivel mindent meg mer beszélni, mert megértésre és jótanácsra számít, nem szidásra és tiltásra. Hidd el, sokkal jobb így, mintha titkolózna... mert amit egy tini meg akar tenni, azt meg fogja. És a fiút is inkább próbáld megismerni és ne a kora alapján ítélkezni. Hívjátok meg ti is őt vacsorára :)

24/L

2013. nov. 9. 21:51
 19/23 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, szétnézek a korosztályomban és, nem nemigazán mondanám őket férfinak. Szerintem kicsit túlaggódod. Ha le akar vele feküdni, akkor le is fog. Másészt, előbb-utóbb bizony neki is túl kell esnie a tűzkeresztségen. Ha meg csalódik a végén, akkor meg legalább tapasztal egy csomó mindent. Mindenkinek át kell esnie az első szívfájdító szakításon, ebből tanul az ember lánya. Apuka miért ölne meg bárkit is? Inkább üljön le vele és beszélgessenek a szerelemről és a szexről. Jobb ha egy férfi nézőpontjából is hallja a dolgokat. Az "én kicsi lányom aztán ne lásson f..t 20 éves kora előtt" metnalitás nem vezet jóra.
2013. nov. 9. 22:00
 20/23 anonim válasza:
szerintem ne avatkozz bele túlságosan,tegyél rá azért megjegyzést, hogy mi erről a véleményed, de a lányod valószínűleg szereti ezt a fiút, és így tini szemmel nézve tudom, hogy nem a legjobb, mikor a szülők közbeszólnak:S
2013. nov. 9. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!