Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Míg terhes voltam, a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 07:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

nagyon jó!!

igazi bunkó magyar felfogás!!!

2013. okt. 30. 07:50
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
hát ha van hozzá gusztusod csak gratulálni tudok hozzá...
2013. okt. 30. 07:53
 3/22 dejong válasza:
22%
Idióta tyúk
2013. okt. 30. 08:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól jobban érzed magad.
2013. okt. 30. 08:02
 5/22 anonim ***** válasza:
66%
A barátod egy s_ggfej. Zsák a foltját.
2013. okt. 30. 08:03
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon okos vagy,hogy ez eszedbe jutott...
2013. okt. 30. 08:04
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
A barátod egy bunkó se ggfej akinek le kéne vágni a nemiszervét te meg egy olcsó ribi vagy akinek nem kéne szaporodni. Jól megtaláltátok egymást! De hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha le akarsz ereszkedni az ő szintjére akkor nagyon jó megoldás, de ha van benned tartás amit kètlek akkor nem.
2013. okt. 30. 08:08
 8/22 anonim ***** válasza:
51%
Én megértelek. Szerintem jó revans, én is visszaadnám neki akármennyire is etikátlan meg seggf*j dolog. Mert valóban az, de ne felejtsük el ki kezdte... akkor vagyok korrekt ha a másik is az velem. Ha nem akkor szerintem forditva se nagyon várjon mást. Ezzel nem vagyunk jobbak nála, de rosszabbak sem lettünk. Szóval hajrá :)
2013. okt. 30. 08:10
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
inkább hagyd ott, miért kell lesüllyedni a szintjére? ráadásul 2 pasival egyszerre... remélem mehetsz utána összevarratni a gátad..
2013. okt. 30. 08:32
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

A két pasival egyszerre nem az egy lyukba egyszerre szinonímája. :) De még ha úgy is csinálják ettől nem szakad a gát, hol van ez egy kisbaba fejéhez képest? És még ott se minden esetben történik meg...

Kérdező, még marad is egy szabad helyed. :) Csináld inkább három pasival, ápold le őket a végéig, utána meg smárold le a párod. :D Tuti fix bosszú :D

2013. okt. 30. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!