Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 07:48
11/22 anonim válasza:
8-as és 10-es.... te is közéjük tartozol ugyanakkora rib**c vagy mint a kérdező. én azt javaslom szállj be te is...
12/22 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni. Ha szerinted jo, akkor hajrá. Ha nálad nem fér bele, akkor ne.
13/22 nikiofficial97 válasza:
A barátod egy segg.fej,te meg egy ri.banc.Az,hogy ő ezt csinálta,neked még nem kell követni a példáját.Hány éves vagy 3?Mert az oviban szokás eszt csinálni.
14/22 anonim válasza:
inkább a gyerekedbe fektesd azt az energiát, amivel 2 f**t cibálnál... gusztustalan szajha vagy.
15/22 anonim válasza:
Kösz a tippet 11-es, de kihagyom :D Hallottad már azt a kifejezést, hogy amelyik kutya ugat az nem harap? Rám illik...én elméleti szinten nagyon nyitott vagyok mindenre, de nem jelenti azt, hogy ne lennének morális elveim.
16/22 anonim válasza:
Viszont aki megcsalt azt nem tudom többé se tisztelni se becsülni, nem tartom többé embernek és ez sok gátat ledönt vele szemben. Ahhoz vagyok hűséges aki megérdemli! Aki megcsalt az úgy csalt, hogy tisztáztuk a játékszabályokat ezek után tőlem ne várjon fejsimit.
17/22 anonim válasza:
nem is mondta senki hogy "fejsimi" kell neki, akkor hagyd ott... de miért kell visszacsalni? ez annyira gyerekes, főleg 2 pasival. nem is értem hogy jut ilyen az ember eszébe..... ahogy már írtam elég szomorú hogy a gyereknevelés helyett ilyeneken töri a fejét a kedves kérdező hogy most hány f-aszt szopjon .
18/22 anonim válasza:
Szerintem ez ego. Úgy gondolom ez valamilyen szinten könnyít a lelkünkön. Elfogadhatóbbá és elviselhetőbbé teszi azt a tudatot, hogy női mivoltomban, büszkeségemben vérig sértettek, megaláztak amiért bizony sok nő elmegy a végsőkig. Benne van a dac is... ha ő így akkor én is így. Tudod nekem kevésbé fájna amit tett, talán még meg is tudnám bocsátani ha revansot vennék. Nem tudom teljesen megmagyarázni miért de úgy érzem ólomsúly kerülne le a szívemről.
19/22 anonim válasza:
Itt nem a szexről szól a dolog, hanem arról hogy én is nyitok mások felé. Ha érzelmi oldalról történik meg az is elég, tegyük fel beleszeretek másba. Tökéletesen jó elégtétel. Nem mellesleg a továbblépésben is segítene. Biztosan nem bántana annyira a dolog mintha csak elkullogok az kicsit olyan mint legyőztek volna. :(
20/22 anonim válasza:
Én már attól is jobban érezném magam ha csak kiszúrkálnám a kocsikerekeit :D
Reggel meg sajnálkoznék vele együtt, hogy pár ezek a büdös kölkök megint az ő autóját pécézték ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!