Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ennyire, hogy szűz a pasi? Pedig én is az vagyok.
Találkoztam egy 20 éves pasival.Technikusként dolgozik de ezermester.Nagyon sok mindenhez ért.Így találkoztunk.Aztán kezdeményezett.Megismerkedtünk.Nagyon aranyos rendes,udvarias srác.Törődik velem odafigyel rám.Kinyitja nekem az ajtót,lesegíti a kabátomat.
De kiderült,hogy sosem volt kapcsolata.Állítása szerint sosem talált olyan lányt akit szerethetne.De most bennem megtalálta.
Viszont engem valahogy zavar.Elvártam volna,hogy tapasztalt legyen.De így olyan unalmas lenne,hogy rajtam gyakorolna.Miért érzek így?Pedig nekem se volt még senkim,de én lány vagyok..
18L
"Nagyrészt a pasi mozog szexnél,így nekem könnyebb belejönni mint neki"
Köszönöm a saját szexuális és mentális hozzá nem értésed bizonyítását. Vigyázz, a srác körbealázna téged! :D Istenem. Ilyen emberektől falnak megyek.
A kérdező kommentje:
"Nagyrészt a pasi mozog szexnél,így nekem könnyebb belejönni mint neki"
Csak a béna, fadarab nőknél. Azok olyanok mint egy halott. :DDD
Nyomd már el magadat! Undorító,ahogy viselkedsz 18 éves létedre. Nőnek még véletlenül se merd nevezni magadat. Szégyen vagy. Sajnálom a srácot,hogy el kell viselnie téged. Ezerszer jobbat érdemelne az tuti, nem ilyen kis rinyálós ribit.
Remélem egyszer találkozol egy hasonló taplóval,mint amilyen te vagy és jól megaláz téged.
Én nem tudok rajtad eligazodni...
Egyszer azt írod hogy te ugyan nem játszol tanárnénit és rajtad ne gyakoroljon, aztán hogy bejön külsőre, aztán hogy jajj nem tetszik ahogy csókol és ismét a negatívumokat írod, hogy milyen szerencsétlen...
Leírtad azt is hogy te nem szereted, csak ő udvarol...
Ennyi ellentmondás esetén kezdek elbizonytalanodni, lehet kamu kérdésről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!