Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire, hogy szűz a pasi? Pedig én is az vagyok.

Figyelt kérdés

Találkoztam egy 20 éves pasival.Technikusként dolgozik de ezermester.Nagyon sok mindenhez ért.Így találkoztunk.Aztán kezdeményezett.Megismerkedtünk.Nagyon aranyos rendes,udvarias srác.Törődik velem odafigyel rám.Kinyitja nekem az ajtót,lesegíti a kabátomat.

De kiderült,hogy sosem volt kapcsolata.Állítása szerint sosem talált olyan lányt akit szerethetne.De most bennem megtalálta.

Viszont engem valahogy zavar.Elvártam volna,hogy tapasztalt legyen.De így olyan unalmas lenne,hogy rajtam gyakorolna.Miért érzek így?Pedig nekem se volt még senkim,de én lány vagyok..

18L

2013. nov. 9. 16:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:

"Nem kell a rinya.Segítséget kértem nem papolást.Különben is.Nekem is lehetnek elvárásaim nem?!"

Nem tetszik a flegma stílusod. Valószínűleg oka van annak, hogy még mindig szűz vagy, lehetséges, hogy ez a stílus nem nyerő a srácoknál. Semmiféle elvárásod nem lehet szexuális értelemben akár ettől a sráctól, akár mástól, mivel te neked is a tojáshéj még a popódon van. Különben pedig sosem tudhatod, ki miért szűz még 20 évesen. Nyilván nem járt ő piarista gimnáziumba (ahol csak fiúk tanulnak és így a nők közti szocializálódása is meg van nehezítve az egyénnek), és nyilván nem papnövendéknek tanul, de az még nem jelenti azt, hogy rögtön el kell vesztenie kamaszkorában, csak mert ma ez a trendi. Én is ennyi idősen vesztettem el komoly kapcsolatban, és egyáltalán nem voltam béna elsőre a szexben a barátnőm szerint. Nem az a gáz, hogy szűz, hanem azt, hogy itt kell neked elmagyaráznom, hogy ez miért nem baj. VÁltoztass magadon, nekem nem kellenél! :)

2013. nov. 9. 18:43
 22/67 A kérdező kommentje:
okosabb vagyok mint te.Azt meg ki kérdezte,hogy tapasztalt vagy?Mert én nem!vén vagy már.
2013. nov. 9. 18:43
 23/67 anonim ***** válasza:

"okosabb vagyok mint te"

Én pedig nem kérdeztem a vágyaidat!

2013. nov. 9. 18:48
 24/67 anonim ***** válasza:
Vannak itt gondok.
2013. nov. 9. 18:50
 25/67 anonim ***** válasza:
Okosabb vagy? Miből gondolod? Már lediplomáztál te is? :DDD
2013. nov. 9. 18:50
 26/67 A kérdező kommentje:
Különben is.A srácnak kell elviselnie és nem nektek!Töri magát ami tetszik,csak tapasztalatlan ami zavar.
2013. nov. 9. 18:59
 27/67 anonim ***** válasza:
de örülök, hogy nekem olyan lány jutott elsőre aki szeretett! nem egy ilyen..
2013. nov. 9. 19:01
 28/67 anonim ***** válasza:

Ha annyira okos lennél,akkor nem írnál ki egy ilyen primitív kérdést.A férfinak kezdeményeznie illik,de egyenjogúság van,szóval nem kötelező,de gondolom kezdeményezett,amikor elhívott valahova.

Férfi pedig attól lesz valaki,hogy testi és lelki biztonságot tud nyújtani a párjának.

2013. nov. 9. 19:03
 29/67 A kérdező kommentje:

"Ha annyira okos lennél,akkor nem írnál ki egy ilyen primitív kérdést"

Van egy érzés ami zavar.Azért tettem fel a kérdést.Egy férfi meg nem csak attól férfi,hogy meg tud védeni.hanem attól,hogy tudja mit kell tenni egy nővel

2013. nov. 9. 19:09
 30/67 anonim ***** válasza:
van aki elsőre tudja, szinte ösztönből. ezt te nem tudhatod.
2013. nov. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!