Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ennyire, hogy szűz a pasi? Pedig én is az vagyok.
Találkoztam egy 20 éves pasival.Technikusként dolgozik de ezermester.Nagyon sok mindenhez ért.Így találkoztunk.Aztán kezdeményezett.Megismerkedtünk.Nagyon aranyos rendes,udvarias srác.Törődik velem odafigyel rám.Kinyitja nekem az ajtót,lesegíti a kabátomat.
De kiderült,hogy sosem volt kapcsolata.Állítása szerint sosem talált olyan lányt akit szerethetne.De most bennem megtalálta.
Viszont engem valahogy zavar.Elvártam volna,hogy tapasztalt legyen.De így olyan unalmas lenne,hogy rajtam gyakorolna.Miért érzek így?Pedig nekem se volt még senkim,de én lány vagyok..
18L
Neked is lehetnek elvárásaid,de olyanok,amiknek te is eleget tudtál tenni.Ha te is szűz vagy,akkor elég nagy pofátlanság,hogy elvárod,hogy a pasi ne legyen az.Mellesleg te is lehetsz egy lúzer a szemében,mert 18 évesen még nem volt senkid.Szóval inkább összetehetnéd a 2 kezed,hogy van aki megbecsül és nem csak megk*rni akar,hogy utána kidobjon!
Ha van eszed,akkor megbecsülöd,ha nincs akkor keresel valami parasztot,akinek 2-3 alkalomra kellesz és csak egy lyukként tekint rád(bár ilyen gondolkodással lehet,hogy csak 1-2 patronra vagy jó).
azért zavar mert nem vagy túl okos kérdező.
35/tapasztalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!