Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire, hogy szűz a pasi? Pedig én is az vagyok.

Figyelt kérdés

Találkoztam egy 20 éves pasival.Technikusként dolgozik de ezermester.Nagyon sok mindenhez ért.Így találkoztunk.Aztán kezdeményezett.Megismerkedtünk.Nagyon aranyos rendes,udvarias srác.Törődik velem odafigyel rám.Kinyitja nekem az ajtót,lesegíti a kabátomat.

De kiderült,hogy sosem volt kapcsolata.Állítása szerint sosem talált olyan lányt akit szerethetne.De most bennem megtalálta.

Viszont engem valahogy zavar.Elvártam volna,hogy tapasztalt legyen.De így olyan unalmas lenne,hogy rajtam gyakorolna.Miért érzek így?Pedig nekem se volt még senkim,de én lány vagyok..

18L

2013. nov. 9. 16:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, és kellene is de rajtam tanulja a dolgokat már nem..
2013. nov. 9. 19:24
 42/67 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva:

A fejedben lévő buta elvárások miatt zavar ez a probléma, valamint azért, mert nem vagy bele szerelmes, csak szexelni szeretnél, valószínűleg "végre el szeretnéd már veszíteni mert a barátnőid már mind elveszítették és idegesít hogy te még nem".

http://www.youtube.com/watch?v=VJSrYFkV83Q

2013. nov. 9. 19:31
 43/67 A kérdező kommentje:

Nem csak szex.Jó személyisége van és külsőre se rossz.Az alakja egész jó.

Csal béna és tapasztalatlan.Szexet se élvezném vele egy jó darabig

2013. nov. 9. 19:33
 44/67 anonim ***** válasza:
Ja egy tapasztalt pasi meg veled nem. Mert béna vagy
2013. nov. 9. 19:35
 45/67 anonim ***** válasza:
Ezért tapadtok a vénekre..
2013. nov. 9. 19:36
 46/67 A kérdező kommentje:

szűz lánnyal többen kezdenek mint pasival.Nekem több lehetőségem van.

Jó pasi ő is.De nincs kedvem tanárnénit és diákosdit játszani

2013. nov. 9. 19:36
 47/67 anonim ***** válasza:
91%
Te is szűz vagy,ergo nincs releváns tapasztalatod és sztereotípiák miatt nem akarsz vele járni(lásd:Minden szűz béna és aki már nem az,az biztos lepedőakrobata.
2013. nov. 9. 19:38
 48/67 anonim ***** válasza:

tanárnéni csak akkor lehetnél, ha tudnál valamit

még nem vagy tapasztalt, csak az egód akkora mint a ház :D

2013. nov. 9. 19:38
 49/67 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved tanárnénit játszani akkor most mi is a kérdés valójában?

Keresel mást és kész.

Rendelkezésedre állnak a nagymenők, van belőlük éppen elég, őket a farkuk irányítja, őket majd nem kell tanítani, cserébe majd nem figyelnek arra hogy neked is jó legyen, az ilyenek csak sajátmagukra figyelnek.

Ahelyett hogy itt írogatsz, lassan sztem elindulhatnál a dizsibe keresni pár fickót aki nagyon szívesen pár perc alatt egy félreeső helyen egyesül veled.

2013. nov. 9. 19:42
 50/67 A kérdező kommentje:
Nagyrészt a pasi mozog szexnél,így nekem könnyebb belejönni mint neki
2013. nov. 9. 19:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!