Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viseljem el ezt? Irígy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem el ezt? Irígy vagyok.

Figyelt kérdés

Figyelem, aki ki van akadva azon, hogy 14 éves kislányok szexelnek, azoknak nem ajánlom, hogy tovább olvassanak.

Az a lényeg, hogy nekem van egy majdnem 7 hónapos kapcsolatom, a barátom 18 és 2 hónappal ezelőtt megtudták valahonnan a szüleim, hogy lefeküdtem vele, azóta iszonyatos büntiben vagyok, de már éppen kezdtem megszokni és elfogadni, amikor megtudtam, hogy az osztálytársam 3 hét után lefeküdt a félig cigány barátjával, ráadásul az a csaj anyja veszi nekik a kotont, átrendezte a csaj szobáját nekik és noszogatta is, hogy feküdjön le a pasival, nekem ez meg teljesen feldolgozhatatlan, hogy én vagyok a szar, pedig teljesen okés a párkapcsolatom a csaj meg eleve úgy van vele, hogy 3 hónapnál tovább nem lesznek együtt a barátjával. Barátnőim és az osztálytársaim is ki voltak akadva, mert nem oké, amit a csaj csinál és az sem oké, hogy 18 éves koromig szobafogságot kapok. Ehhez most hogyan viszonyuljak? Ha meglátom a csajt mindig irígy vagyok, hogy ennyit engednek neki...

2013. nov. 9. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez rendben kérdező, én elhiszem, hogy védekeztek. És ez jó. DE! Mint írtam, baleset is történhet. Lyukas gumi, vagy csak elszakad. A különbség közted és egy felnőtt között az, hogy egy felnőtt ha ez esetben terhes lesz és kihordja, akkor tud róla gondoskodni. Jobb esetben van munkája meg egy férje, de legalább párja, aki szintén besegít. Mármost ha te 14 évesen terhes leszel és tegyük fel, hogy megszülöd, mert akkor már vállald ugye a felelősséget, akkor ott leszel 14 évesen egy apró csöppséggel, miközben te magad is gyerek vagy még. Eközben az iskolát ott kell hagynod. És ott lesz a gyermeked apja, szintén 14 évesen, aki képtelen lesz gondoskodni rólatok. Valószínűleg a felelősséget sem akarja vállalni persze, mert dugni jó, csak gyereket nevelni már komoly erőfeszítés és magadra maradnál egy gyermekkel. Ilyenkor a szüleid vagy támogatnak, vagy nem... és sorolhatnám még, de talán leesett neked is a lényeg.

Ez egyébként nem csak neked szól, hanem bárkinek, aki olvassa, ezért is írtam le.

Mert EZ a különbség egy felelős felnőtt és egy felelőtlen tini között. Persze, tudtok dugni, persze, élvezetes, DE felelősséggel jár amire nem vagyok elég érettek.

2013. nov. 9. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó bocs, a barátod 18 éves. De így még felelőtlenebb.
2013. nov. 9. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:

annak a csajnak szar élete lesz. ne irigyeld!

neked meg azt tudom mondani, beszélj a szüleiddel. ha nagyon zavar a dolog, akkor meg kell velük értetned, hogy te igényled a szexet és próbáljanak meg ezzel együtt élni.

velem is ezt csinálták. amikor elmondtam anyukámnak hogy 17 évesen lefeküdtem a barátommal (akit egyébként nem is toleráltak, mert egy 17 éves az tanuljon és ne a párkapcsolattal foglalkozzon. valahol igazuk van, csakhogy ebben a világban, hiába sulykolod a kölyködbe, hogy ne szexelj, nem tudja megállni, mert lépten nyomon a szexről hall és szexet lát. ma már annyira minden a szexualitás körül forog, hogy be kéne a gyerek szemét és fülét fogni, hogy szende szűznek nevelhessék a szülők.). nem tetszett nekik hogy ilyen fiatalon már ezzel is foglalkozom. én nem mertem velük beszélni, ezért éveken keresztül titkolóztam. nem mondtam el, hogy éppen járok valakivel, hogy nem a barátnőmhöz megyek aludni, hanem a barátomhoz... és most 25 évesen van kapcsolatom, erről már tudnak is, de borzalmas érzés, hogy nem mondtam el nekik semmit, és nem is beszéltem velük. most azt mondják hogy velem sose volt probléma, mindig gyökerestül eltávolították a problémát. miközben ez nem igaz. titkolózásba kezdtem, ami eléggé megviseli egy lány lelkét, mert nem beszélhet a szüleivel a párkapcsolati problémáiról. ha igényled a szülői tanácsot, akkor mindenképp még most beszélj velük, különben később nagyon rossz érzésed lesz, amikor találkozol a szüleiddel.

2013. nov. 9. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!