Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy csak hülyíti? Nagyon irigy vagyok. De azért féltem is.
19 éves vagyok, a legjobb barátnőmmel kisebb korunkba (13-14) mindig arról ábrándoztunk, hogy gazdag, helyes fiúkkal randizunk majd. Csakhogy idő közben a barátnőmék meggazdagottak és megkapott mindent.Mi mindig is szegények voltunk.. Nekem még most is minden vágyam, hogy találjak egy normális,szerethető pasit aki mellett nem kénne azon stresszelnem, hogy holnap mit eszek.Nem kell, hogy milliomós legyen.. nem is tartattnám elmagam.Csak, hát szarból nem lehet várat építeni.
Nekem ez sose jön össze..mivel fele olyan szép se vagyok, mint a barátnőm, nem vagyok fullos és én elit clubokba se tudok eljárni.Neki nem fontos a pénz azt mondja..még is 10/7 pasija(akikkel kavar/kavart) tehetős volt.
De most aztán "megfogta az Isten lábát".. egy úgymond, híres labdarugóval randizgat.Még nem mondhatni kapcsolatnak de azért már szerintem lefeküdt vele.
Fogalmam sincs, hogy mennyit keresnek a magyar focisták de ez a pali egy elég jó csapatba játszik.. barátnőm szerint a legjobb magyar foci csapat.A kocsijából és a cuccaiból ítélve talán több milliót is havonta.
Szerintem egy ilyen pasi nem fog sokáig vele lenni.Ezek ide-oda utazgatnak..mindenhol tapadnak rájuk a jobbnál jobb nők.Szerinte viszont komoly lesz ez.Nem is tudom.. egyik felem jót akar Neki de a másik reménykedik,hogy nem lesz belőle semmi komoly.
Mit gondoltok, egy ilyen jó focista leáll egy 18-19 éves csajjal? Szerintem csak pár "körre" kell neki.
Igazad van.Kevés infót írtam le a "kapcsolatukról."
Szóval egy ilyen debreceni elit clubba ismerkedtek meg elvileg és a pasi vitte haza.Utána hívogatta meg ilyesmi.De azért megkérte, hogy barátnőm ne hívja, mert "elfoglalt." (Van egy tippem, hogy mi..vagy ki foglalja le.)
Meg volt olyan, hogy elráncigált az egyik meccsükre.Nem, hogy valami jó helyre adott volna jegyet de még oda se jött köszönni..rá se nézett barátnőmre.
Viszont vessz neki ajándékokat.. elvisszi kajálni és láttam már 1-2 sms-ét amibe olyanokat ír, hogy hiányzik neki, vigyázzon magára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!