Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 3 év párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 3 év párkapcsolat után derült ki, hogy a barátom néhányszor lefeküdt a legjobb barátnömmel.

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 06:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már élni sincs kedvem. Olyan hülye voltam, hogy megbíztam bennük.
2013. nov. 9. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
idővel jobb lesz!
2013. nov. 9. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Anno 17 éves koromban egy nagy szerelmemet happolta el a barátnőm. Teljesen sokkolódtam, véletlenül derült ki két tanóra között egy szünetben. A barátnőm véletlen elszólta magát. Nem feküdtek le egymással, nem volt olyan komoly, de már egy ideje találkozgattak és flörtöltek a hátam mögött. Én akkor tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet túlélni. Nagyon durva volt az az időszak, de még mindig itt vagyok, mint látszik.

Ez fejben dől el. Ha akarod túléled, ha nem, megfutamodsz. Azóta sincs igazán jó barátnőm, mert képtelen vagyok már úgy megbízni egy-egy lányban. A párom a legjobb barátom és pont. Sz*r ügy, mert hiányoznak a csajos összeülős esték, egy távoli barátnőm van, ha ritkán is, vele ez összejön, de nem az igazi... Sosem lesz már semmi a régi, de legalább az a veszély nem fenyeget, hogy a párom pont a barátnőmmel szűri össze a levet. Az ilyen barátnő nem barátnő és egy férfire sem tudok többé úgy nézni. Hogyha már viszket neki odalent, legalább olyat keresne, akihez semmi közöm nincs...

2013. nov. 9. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Lépj túl rajta sz*rd le őket:-)
2013. nov. 9. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Eléggé gusztustalan dolog,amit veled műveltek.Gondolj arra,hogy ami nem öl meg,az megerősít.
2013. nov. 9. 12:36
 16/16 anonim válasza:
# 3/15 pontosan!!!
2013. nov. 9. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!