Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt most olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt most olyan emberek akik már beletörődtek a magányba és már 5-10 éve egyedül élnek? Hogy bírjátok, milyen érzés egyedül lenni, társ nélkül, hogy tudtátok elfogadni azt, hogy nem lesz soha többé nemi életetek.

Figyelt kérdés
főként olyanok válaszát várom akiknek még semmilyen kapcsolatuk nem volt soha senkivel és így ennek tudatában választották ezt az életmódot.
2013. nov. 8. 23:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Mi a ferde izé ez a siránkozás?

Az, hogy nincs társad, nem jelenti hogy egyedül kellene lenned, ugye van család és barátok. A nemi élet is megoldható.

4 éve nincs barátnőm, de nem sirankozok feleslegesen, nem nyugodtam bele semmibe. Mit csinalok? Levelezőn jarok egyetemre meló mellett, meg motorokkal foglalkozom munkaidőn kívűl.

Közben meg nyitott szemmel járok, aztán .majd alakul.

2013. nov. 9. 02:14
 22/29 anonim ***** válasza:

Jól.

Üzletelgetek, számítógépeket tuningolok, forrasztgatok, növényeket termesztek, nyelvet tanulok stb.

Ja, és nem én választottam, hanem a nők választották nekem. :)

2013. nov. 9. 07:07
 23/29 anonim ***** válasza:
Egyébként ti így hány évesek vagytok?
2013. nov. 9. 19:41
 24/29 anonim ***** válasza:

#23 - erre én is kíváncsi lennék, főleg azokra akik a legelkeseredettebben nyomják a khm... dumájukat a nők túlzó elvárásairól.

Meg merném tippelni hogy jóval fiatalabban nálam.

27F

2013. nov. 9. 19:47
 25/29 anonim ***** válasza:
35
2013. nov. 9. 19:48
 26/29 anonim ***** válasza:
29
2013. nov. 9. 21:50
 27/29 anonim ***** válasza:
23 vok..csak azért kérdeztem mert nem tudom hogy 17évesen szégyellnem kéne-e magam h még sose volt b.nőm :D
2013. nov. 10. 19:35
 28/29 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok, most lépek majd az 5. magányos évembe. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb így az életem, hogy nincs állandó megfelelési kényszer és nem kell alkalmazkodnom senkihez. Az időmet is azzal tölthetem, amivel én akarom. És persze nem kell 10 év múlva a bíróságon csatároznom, mert válni akar.
2018. aug. 30. 03:39
 29/29 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak találni kell olyasmit ami lefoglal, leköti a fölös idődet, és nagyobb élvezet, mint a párkapcsolat

Nem lesz nehéz...a párkapcsolat fölösleges, hasznavehetetlen és pocsék dolog

Nekem sikerült, ilyenek pl. a számítógépes játékok is, maximálisan le tudnak kötni és sokkal jobb mint egész hónapban egy nő miatt aggódni és a hülyeségeit elviselni

Ha meg dugni akarsz, elmész fizetőshöz és meg van oldva a probléma, ezért nincs értelme barátnőt tartani

#10 ha mindenki szart a fejére, nem ő választotta magának, úgyhogy be is fejezheted az áldozathibáztatást

Kaptad a mínuszt

#15 majd lesz csajunk, aha, és ezt ki garantálja? Talán te?

Egyedül pedig sokkal boldogabb az ember mint párkapcsolatban

Ha nem tetszik a kérdés, ne olvasd, kaptad te is a mínuszt

2019. aug. 19. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!