Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt most olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt most olyan emberek akik már beletörődtek a magányba és már 5-10 éve egyedül élnek? Hogy bírjátok, milyen érzés egyedül lenni, társ nélkül, hogy tudtátok elfogadni azt, hogy nem lesz soha többé nemi életetek.

Figyelt kérdés
főként olyanok válaszát várom akiknek még semmilyen kapcsolatuk nem volt soha senkivel és így ennek tudatában választották ezt az életmódot.
2013. nov. 8. 23:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
....és vállalom is.
2013. nov. 8. 23:39
 12/29 anonim ***** válasza:
Hát a remény az még bennem van,de nem sok értelme van úgy érzem.Nem volt még soha barátnőm,nagyon szar érzés, volt hogy egyszer majdnem belebolondultam,aztán mostmár csak szimplán elegem lett belőle,meguntam a hajkurászást.Nagyon rosszul bírom,egész nap azon jár az agyam,még az egyetemen is sokszor.Aztán mostanában már csak a tanulás maradt,meg a családom és ennyi.A tanulással elterelem a figyelmemet amennyire csak tudom.Ennyit tudok tenni vele,másik oldalon meg mindennap végignézem az utcákon ahogy boldog párok nyalják-falják egymást.Ráadásul nagyon sok meg sem érdemli,akik viszont megérdemelnék nekik meg nincsen kapcsolatuk.
2013. nov. 8. 23:43
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
ez a jutalmatok. nem élitek át milyen amikor nem vagy elég, félrelép, elhagy és visszajön kikormoltatni magát megcsalva azt is akivel összeállt. értelmes, szende lányok.
2013. nov. 8. 23:45
 14/29 anonim ***** válasza:
szar párkapcsolat < egyedüllét
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
ti mit össze sírtok. majd lesz csajotok ne aggódjatok már annyira. sportoljatok, járjatok tanfolyamra, emberek közé. amúgyis ha meg csajotok lesz azlesz a bajotok majd meglátjátok. amíg saját magatokat nem szeretitek és nem tudtok egyedül is boldogok lenni, nőzni is nehéz lesz, mert mindig lementek majd kutyába nekik. egyébként meg akinek annyira hiányzik, 15ezer forintért olyan prostival szexelhet amilyen nőt az életbe nem kap meg soha.
 16/29 anonim ***** válasza:
de nekem egy bizonyos lány tetszik ;_;
2013. nov. 8. 23:46
 17/29 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, itt van nektek barátnő

2013. nov. 8. 23:48
 18/29 anonim ***** válasza:
17. kukijuk van, vagy hol az átverés? miért mondod, hogy nekünk való?
2013. nov. 8. 23:49
 19/29 A kérdező kommentje:

# 17

ezen jót mosolyogtam

2013. nov. 9. 00:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen gyűlölöm utálom hogy egyedül kell lenni...
2013. nov. 9. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!