Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek gáz, ha a barátnőtökön nincs alapozó?
Szeplős vagyok picit, ráadásul néhány pattanásom mindig van :S És pirosodásra hajlamos bőröm is van :(
Szóval nem tudom ... segítsetek!
akkor most magamba fordulok,mert rajtam még sosem látott párom alapozót,pedig pár éve együtt vagyunk:D
és szeplős vagyok,és vannak néha pattanásaim...
úristen,hny éves vagy,hogy ilyenen gondolkozol...
szemceruza,kis ruzs,és kész...ennél több max ha vmi alkalom...ne tedd tönkre a böröd...
Köszi a véleményeteket!
19 éves vagyok.
És el vagyok keseredve mert mindig használnom kell valami pattanástalanítót, hogy "normális" legyen az arcom, de még így sem tűnik el minden pattanás :( Van olyan pattanásom, ami kb 2 hete itt van és ugyanúgy néz ki mint az elején :S
De mielőtt nem használtam pattanástalanítót, azelőtt még rosszabb volt az arcom :S
És csak azért vagyok kíváncsi a véleményetekre mert el vagyok keseredve hogy milyen csúnya az arcom emiatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!