Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha van barátnőtök, azon kívül szoktatok lányokat nézegetni, vagy has láttok egy lányt az utcán azt megnézni? Tetszene másik lány a barátnőtökön kívül?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:11
1/14 Kingaa1 válasza:
Én lány vagyok, de az, hogy megnéznek más lányokat az természetes. Az én párom is megnézi de hát istenem, nem vakságot fogadott hanem hűséget. Nem kell már a nézésre féltékeny lenni, az nagyon tönkreteheti a kapcsolatot!
2/14 anonim válasza:
Hűséget fogadtunk nem vakságot.
3/14 anonim válasza:
persze. nem vagyok hozzakotve egy lanyhoz, hogy csak ot nezhetem, tobbi meg tabu.
4/14 anonim válasza:
tetszeni, tetszhet barki neki, de szerelme csak 1 van. ha masokat megnez, sztem nem jelent semmit.
5/14 anonim válasza:
Persze, bámuld nyugodtan a csajokat nem lesz tőle bajod.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem az hogy vak legyen...
de ő van amikor úgy nézni hogy majdnem kiesik a szeme...én meg csak ott ülök mellette...
2011. márc. 27. 20:15
7/14 anonim válasza:
ha lánnyal vagyok akkor nem! nekem is szarul esne ha megbámulna mást, így én sem teszem. amúgy meg simán hátrafordulok az utcán és bambulok ha olyat látok.
8/14 anonim válasza:
Az én párom nem nézeget más lányokat, legalábbis ha velem van, akkor biztosan nem és általában velem van, együtt megyünk szinte mindenhova. Hogy ezen kívül kit néz meg, vagy hogy, az már az ő dolga.
9/14 A kérdező kommentje:
értem
csak nekem is rosszul esik hogy másokat nézeget amikor én ott vagyok neki...
2011. márc. 27. 20:26
10/14 anonim válasza:
Ha kiesik a szeme akkor szed összeXD Biztos nem bűn, ha valaki lányokat néz a párján kívül, persze ha nem viszi túlzásba. Viszont amikor az első barátnőmmel jártam akkor egyetlen egy lányra se néztem úgy. Eszembe se jutott az se, hogy hmm de csinos. Nagyon szerelmes voltam annyira, hogy nem néztem a lányokat, de... ő volt a hűtlen és most már másabb. Most már megnézek más lányt is, de továbbra is maradok hű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!