Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erkölcstelen volt részemről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcstelen volt részemről, ha van barátom?

Figyelt kérdés

Mikor utaztam, megállt velem szemben egy srác, láttam mikor felszállt, aztán én kibambultam az ablakon, zenét hallgattam.. amikor visszafordultam, láttam hogy néz aztán elmosolyodott.. erre kicsit zavarba jöttem, elfordultam. mikor szálltam le, még mindig nézett, megint mosolygott.. akkor nem tudtam megállni és vissza mosolyogtam. részben mert zavarba is hozott, nem is akartam bunkónak tűnni,és ennyit talán "meg is érdemel" ha már vette a bátorságát és megpróbált kontaktust teremteni. (szerintem kevés ilyen pasi van manapság) meg amúgy normálisnak tűnt a tekintete alapján. (a pasik szemén többnyire látni, hogy azért néz mert "hű de megd*gna" vagy azért, mert szimpatikus a másik).

viszont lelkifurdalásom van ettől az egésztől, nem megy ki a fejemből, mert van barátom és erkölcstelennek érzem magam. vagy inkább illetlennek, vagy nem is tudom mi a megfelelő kifejezés..

szerintetek illetlen voltam?

20N

2013. nov. 8. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Maradj inkább ilyen kedves nő! :) Nincs gáz! No para!
2013. nov. 8. 10:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat :D

A szórólapos fiúkra, lányokra is mindig mosolygok (azt én kezdeményezem), de attól sosincs lelkifurdalásom. Nem értem.. De akkor annyira nem vagyok gáz, mint hittem.

2013. nov. 8. 10:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Szegény srác most azt fogja hinni, hogy bejön neked és lehet megpróbál majd többet is legközelebb. Önmagában nem baj az ha visszamosolyogsz csak hamis jeleket továbbítasz. Ha ilyen kényszeredett mosollyal viszonzos akkor leeshet neki, hogy kocc van. Jobb a békesség. :)
2013. nov. 8. 10:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal, hogy csak az utolsó pillanatban mosolyogtam vissza, és nem kezdtem el szemezni, szerintem annyit jeleztem vissza, hogy én is észre vettem őt. Ha pechem lett volna és esetleg megszólít, elmondtam volna neki, hogy szimpatikusnak tartom, de van párom. Nem érzem úgy, hogy hamis jeleket küldtem volna.
2013. nov. 8. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Dehogy, nincs ebben semmi gond.

Én még flörtölni is szoktam más pasikkal a jó ízlés határán belül, pedig van barátom.

2013. nov. 8. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez semmi, max 3 nap múlva már nem is emlékeznék rá. És valószínűsíthető, hogy a pasid gondolatban meg is dugja a neki tetsző nőket.

Nem voltál illetlen:D

2013. nov. 8. 10:58
 17/17 A kérdező kommentje:
elméletben azt csinál amit akar :D
2013. nov. 8. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!