Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom elveszteni
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a páromat egyre inkább kerülöm, és egyre többször veszekszem vele a semmi miatt. De attól még szeretem őt és nem akarom hogy miattam legyen vége, csak őt az nem érdekli hogy nemcsak a lánynak kéne a fiú után mennie hanem fordítva is... Szerintetek hogy tudassam vele? (amikor kerülöm őt, akkor keres engem, de csak azért mert feltűnően eltaszítom magamtól már)2009. nov. 16. 15:12
1/4 anonim válasza:
Beszélgetés sok gondot megoldana.
Ülj le vele, mond el mi bánt és hogy szeretnéd ha változtatna ezen. Továbbiakban eldől hogy lesz.
2/4 anonim válasza:
Így van,néma gyereknek az anyja sem érti a szavát...
Szóval ülj le vele,és beszéljétek meg,mert ennek az lesz a vége,hogy ő is megunja hogy folyton ellököd aztán majd keres mást... ne hagyd,hogy tönkremenjen a kapcsolatotok! KOMMUNIKÁLJATOK!!!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ma megmondtam neki, hogy mi a bajom, de ő erre csak azt mondta hogy pl. minek várjon meg engem ha van jobb dolga is (hazamenni)
2009. nov. 16. 17:34
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a fiúnak szüksége van egy kis magányra. Engem például teljesen kikészített amikor a barátnőm folyton nyomon akart követni és el akarta venni az összes szabadidőmet.
Lehet ha egy kicsi magányt hagysz neki akkor majd keresni fog téged csak várd meg amíg majd hiányozni fogsz neki :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!