Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácók, hogyan motiválnátok engem, hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
Van rajtam egy bő 20 kg felesleg. (170 cm és 80 kg)
Le szeretnék fogyni, de idáig még semmi nem adott akkora motivációt, hogy tényleg belekezdjek az életmódváltásba. Igen, nem időszakos fogyókúrát szeretnék, hanem teljesen megváltoztatni az evési szokásaimat.
Ja, és nem tanácsokat kérek, mert már mindent tudok a témával kapcsolatban. Motivációt!
Köszi! :)
2013. nov. 6. 18:51
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg hülye vagy!
A képeket köszönöm. :)
2013. nov. 6. 19:14
12/18 anonim válasza:
Szerintem,ha benned nincs meg a motiváció,akkor mi igen keveset tudunk tenni ez ellen.
14/18 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy ez elsődlegesen belső motiváció kérdése. Ha ez Neked nincs meg, akkor én próbálhatlak bátorítani, noszogatni, piszkálni, cseszegetni, I3aszogatni, de semmit nem fog érni. Döntsd el, hogy le akarsz fogyni és tegyél érte!
15/18 Szergej55 válasza:
Sehogy. Ha te nem akarod, akkor halott ügy.
16/18 anonim válasza:
Én nem kövér voltam , hanem csontváz... De ennek ellenére nekem is rengeteget kellett foglalkoznom, edzenem h a mostani formám elérjem, megtartsam így tudom jól milyen nehéz is ez az életvitel és megértem ha azt mondod nehéz egyedül, tudom jól milyen...hidd el nincs nagyobb motiváció mint egy edzőtárs, ahogy látod h ő milyen komolyan veszi mennyit tesz a változásért , téged is nyaggat ha lusta lennél és állandóan rádszólna, segítene a célodban, tudod keten mindig könnyebb mint egyedül, akár te is tudod motiválni ha lusta rossz napja van :) szóval egymást motiváljátok, bíztatjátok , segítitek :) lehetőleg olyat válassz aki komolyan gondolja , fel tudsz rá nézni és látod a saját szemeddel h igenis nem lehetetlen , ő is megcsinálja :) enél több motiváció nem kell :)
17/18 anonim válasza:
De kitudja téged mi motivál :) engem személy szerint az elégedetlenség h nem tetszettem egy nőnek se illetve mások lenézése h senki se vett komolyan, lenéztek.... Ez motivált, úgy éreztem több van bennem mint amit látnak, gondolnak rólam így eldöntöttem h megmutatom nekik is :) de ez csak a kezdő lökést adta most már pusztán az élvezetért csinálom az életem része lett a sport :)
18/18 anonim válasza:
Reggel megcsináltam 2 x 40 felülést és 4x15 fekvőtámaszt.
Fél óra múlva megyek edzeni.
Te hol tartasz?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!